PROBUDILA ME JE ORALNIM S*KSOM! Kada sam podigao ćebe, umesto svoje verenice, zatekao sam njenu ćerku: Osećam se užasno loše, ali ona preti da će me razotkriti ako prestanemo!

Neverovatna priča

Beograd
Beograd, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Četrdesetosmogodišnji muškarac tvrdi da deluje mladoliko i da mu mnogi daju tridesetak godina. Njegova verenica ima 39, a on gužva postelju sa njenom ćerkom. Sad se našao u velikom problemu, pa rešio da potraži pomoć stručnjaka.

“To se sad događa svakodnevno. Rekao sam joj da moramo da prestanemo, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da ćuti o tome. Ne znam šta da radim”, započeo je svoju priču muškarac ovim rečima.

“Nedavno sam slavio rođendan, a verenica mi je organizovala proslavu u svom domu. Njen sin i ćerka su takođe su bili tamo. Sin ima 22, dok ćerka ima 18 godina, oboje žive s njom. Nakon partija, umesto da odem u krevet, odlučio sam da popijem još jedno piće i legao na kauč. Zaspao sam, no u sitne sate probudio me oralni seks. Mislio sam da me zadovoljava verenica, no šokirao sam se kad sam podigao ćebe i video da se radi o njenoj kćeri”, ispričao je muškarac.

Ne da mu mira

Kaže kako ga je devojka poljubila i kako bi ga sprečila da išta kaže, a zatim se popela na njega.

“Dozvolio sam joj da vodi ljubav sa mnom. Bio je fantastično spavati s tako lepom mladom devokom. Osećaj opasnosti i ego su me preuzeli i osećao sam se odlično. Otišao sam pod tuš i u krevet, pretvarajući se da spavam, radije nego da se mazim sa verenicom. Jedva sam je ujutro pogledao u oči. Nena se ćerka smeškala za doručkom i slala mi poljupce. Stvar je otišla još dalje, kćer me kasnije opet zavela te smo ponovno imali seksualni odnos. To se sad događa često. Rekao sam joj da moramo prestati, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da ćuti o tome. Ne znam šta da radim”, ispričao je iskreno muškarac.

"Ne prebacuj krivicu na tinejdžerku", glasio je odgovor savetnice. 

"Nemoj krivicu da prebacuješ na tinejdžerku samo kako bi nastavio ovu aferu. Ti si u godinama kada bi trebao znati bolje. Reci joj da vaša afera završava odmah. Znam da ti laska pažnja ove devojke, ali bojim se da ona sugeriše da se radi o emotivno zavisnoj osobi koja pokazuje odnos sa majkom. Reci joj da će otkrivanje afere više povrediti nju nego njenu majku”, odgovorila je poznata savetnica.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojko
  29/03/2019 - 19:32
  Milojko ti li si?
 • Korisnik: kobasica srbije
  29/03/2019 - 16:05
  Ne prekidaj rodjače samo nastavi niko nemože da te optuži da švrljaš okolo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi