Devojke
Printscreen
Devojke

Printscreen

Devojke, Foto: Printscreen

* Grupa devojaka otišla na devojačko veće

* Fotografisale se, a zatim na fotografiji uočile dečaka čije prisustvo ni jedna od njih nije znala da objasni

* Kad su otkrile istinu, odmah su pobegle iz odmarališta

 

Devojke iz Škotske koje su provele devojačko veče jedne od njih na jednom jezeru postale su hit na internetu nakon što su na fotografijama sa proslave primetile još jednog, nepozvanog člana zabave.

Pročitajte još:

One su odlučile da se slikaju uz jezero fotoaparatom koji je ponela jedna od njih. Namestile su ga da snimi nekoliko fotografija uzastopno, ali na jednoj od njih nalazi još jedna osoba koju niko od devojaka ne poznaje.

U desnom uglu jedne od fotogafija nalazi se dečak tamne kose čije prisustvo ni jedna od njih nije znala da objasni.

Devojke

Printscreen

Devojke, Foto: Printscreen

Devojke su potom na internetu istražile to odmaralište i otkrile kako je pre mnogo godina tu živeo dečak koji je hodao u snu te upao u jezeru i utopio se. Kada su to otkrile, devojačka zabava se završila te su brzo pobegle iz odmarališta.

O tome je čak BBC snimio seriju "Plavi dečak", a radnja je slična onome što su devojke pročitale na internetu. Dečak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći mesečario, izašao je napolje i upao u jezero i utopio se.

Kad je pogledala fotografiju, umalo se onesvestila od šoka! Ne postoji logično objašnjenje! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 13:33 Mišel Midvinter (30), majka dvoje dece, pre mesec dana uselila se u kuću u jednom selu u Engleskoj. Kuća, Foto: Facebook printscreen Kako bi pokazala prijateljima svoj novi dom, izašla je napolje i slikala kuću. Na prozoru se u tom trenutku pojavilo lice.

– Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo izvan polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po podu – ispričao je scenarista te serije Pol Murton.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Komentari (2)

Milan

18.08.2019 15:28

Špijuni su među nama...

Zoki

18.08.2019 15:51

Jadan mali dečak.