Otac i ćerka
Profimedia.rs
Otac i ćerka

Profimedia.rs

Otac i ćerka, Foto: Profimedia.rs/ Ilustracija

„Počela sam sve češće da spavam kod njega i njegove tadašnje devojke. Kada ona nije bila tu, ušla bih kod njega u sobu i legla na pod, da ne budem sama dok imam košmare. On bi se se sklupčao pored mene. Posle smo počeli da se mazimo. Trebalo nam je malo vremena da priznamo jedno drugom svoja osećanja. Onda smo se poljubili i to je preraslo u nešto više. Na kraju sam izgubila nevinost sa svojim ocem", priča devojka.

Pročitajte još:

PUT DO SLAVE I BOGATSVA, PAKLA I PONORA! Bio je jedna od najvećih zvezda devedesetih sa samo deset godina, i dalje gledamo njegove filmove tokom novogodišnjih praznika! (FOTO + VIDEO)

SLAVLJE U BEO ZOO VRTU Jedna od najpopularnijih stanarki životinjske oaze napunila 50 godina! (FOTO)

"POSEBNO VOLIM DA SE J*BEM SA DRUGOM MOGA TATE" Beograđanka zadovoljava pola komšiluka: Jednom sam iste večeri imala s*ks sa dvojicom momaka, teško mi je jer me zovu kur*om, a ipak sam '96.

"Tatin tata, tj. moj deda će me otpratiti do oltara. Iako je to nelegalna ceremonija mi joj se radujemo, a taj deo porodice nas podržava. Nećemo reći deci da su im roditelji srodnici, da im ne pravimo probleme, ali ćemo ih ipak imati. Ne brine me mogućnost da se rode bolesni, istražila sam tu temu i šansa je mala", priča tinejdžerka.

ZALEDIO IH STRAVIČAN PRIZOR Žena bila trudna 46 godina, lekari se umalo onesvestili kad su izvadili bebu iz njenog stomaka! (FOTO/ VIDEO)

Ona kaže da se trudi da razgraniči kada na partnera gleda kao na oca, a kada kao na verenika.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Raskid, prevara, par, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

"Kada mu kažem 'tata' jasno je da mi treba kao otac, ali ukoliko mi to izleti tokom seksa odmah prekidamo jer nam je to tada malo čudno", otkrila je Amerikanka.

UZNEMIRUJUĆ DETALJ Na fotografiji nastaloj pre 100 godina našli nešto jezivo: Dobro se zagledajte u žene u drugom redu! (FOTO)

Studija koju je sprovela organizacija koja se bavi spajanjem rođaka koji su izgubili kontakt pokazala je da se u čak 50 odsto slučajeva pojave romantična osećanja kod srodnika suprotnog pola koji se sretnu nakon mnogo vremena.

"Zajedno smo dve godine i volimo se. Čak živimo sa devojkom sa kojom je moj otac bio u vezi osam godina. Njoj ne smeta naš odnos, ali od majke sve krijemo da nas ne bi prijavila policiji. Planiramo da se preselimo u Nju Džersi i imamo porodicu, svoju decu", kaže ova mlada žena. Nju Džersi dozvoljava incestuozne veze između parova koji su punoletni.

Komentari (2)

baki

10.05.2019 22:28

Djubrad jedna,sa vama u psihijatriu dok ne istrilite !!!!

zagondzija

11.05.2019 01:23

Zapadnjacka bolest?