JEZIVA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA Izraz lica deveruše otkriva užas koji se desio mladencima na najradosniji dan! (FOTO/ VIDEO)

Svi volimo da vidimo dobru fotografiju sa venčanja.

Svadva
Svadva, Foto: Youtube printscreen

Fotografkinja Lesli Holingsvort je objavila fotografiju sa venčanja koje je održano u Alabami. Na grupnoj fotki jedino mlada i mladoženja deluju srećno i zadovoljno dok ostatak ljudi izgleda kao da su videli duha.

Lesli je želela da napravi dobar krupan kadar, pa je napravila korak unazad i iskoračila na ulicu. U trenutku kad je pritisnula dugme na fotoaparatu, mladin otac je gurnuo Lesli jer je u njenom pravcu išao automobil koji nije imao nameru da zakoči. Srećom, niko nije povređen.

RUTINSKA PROVERA OTIŠLA U POGREŠNOM PRAVCU! Gazda mislio da je šala: Zbog bizarne greške pekar mora da plati kaznu 25.000 evra!

KAO U PSIHO-HORORU! Devojčica (2) ubila majku (21) u kolima! Njena bizarna smrt probudiće u vama najveće strahove

Fotografkinja nije bila ni svesna kakav je trenutak uhvatila sve dok nije pregledala sve scene koje je zabeležila na venčanju.

Umesto nasmejanih lica, osim ako izuzmemo mladu i mladoženju, ostatak prijatelja deluje šokirano.

Rada (70) pronašla grob u svom dvorištu, a jedna jeziva prepreka je sprečava da ga se otarasi!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 13.09.2019. 13:41 - 13.09.2019. 14:04 Nečuveno! Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu * Njeno dvorište se graniči sa seoskim grobljem * Ona dodaje da je obavestila policiju, koja je izašla na teren i zatim obavestila nadležno tužilaštvo Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem.

Nažalost, mlada i mladoženja nemaju najlepšu sliku sa venčanja, ali će imati odličnu priču za svoje prijatelje i poznanike kad im budu pokazivali kultnu fotku sa venčanja.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi