Auto-škola
Alo!/Dejan Briza
Auto-škola, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ujedinjena Kraljevska agencija za upravljanje vozilima i standardima vozila (DVSA) nedavno je prijavila novi rekord u broju slučajeva kada je neko pao na ispitu iz teorijskog znanja vožnje automobila pre nego što je konačno položio test.

Čovek, čije ime nije otkriveno iz razloga privatnosti, uspeo je da položi teorijski test ( iz vožnje) nakon što je prethodno pao 157 puta i u tom procesu potrošio gotovo 3.000 funti (4.100 USA dolara).

Nekoliko medija je čoveku prijavilo ovog nemenovanog britanskog kandidata za titulu najgoreg vozača na svetu, ali drugi su ga nazvali primerom upornosti

Istina je ono što kažu: Ako u početku ne uspete, pokušajte i pokušajte ponovo. Polaganje vozačkog ispita može biti jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas može biti potrebno mnogo više pokušaja nego drugima “, rekao je Mark Tonge, direktor kompanije Selekt Kar Leasing, za LAD Bible.

"Ali bez obzira na to da li jednom ili 157 puta padnete na testu, nema sramote ponovo pokušati - i svako ko to uradi zaslužuje veliku zaslugu.“ dodao je Mark Tonge, direktor kompanije

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu za najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju.

Podaci britanskog DVSA pokazuju da drugi po broju neuspeha pripada ženi u 30-ima, koja je 117 puta pristupila testu i tek treba da ga položi, dok treću zauzima 48-godišnjakinja koja je konačno položila test u njenom 94. pokušaju.

Nadamo se da rekorderu neće biti potrebno približno toliko pokušaja da očisti praktični deo vozačkog ispita ...

BONUS VIDEO

Naša preporuka

Komentari (1)

Tomo

06.02.2021 19:01

Ovaj polaže još od 1945 god..?. zar stvarno treba da verujemo u ovo..