PORUČIO GARDEROBU PREKO INTERNETA Iz Holandije stigao paket zbog koga se policija digla na noge! Da je prodao ono što su mu greškom poslali, postao bi milioner!

I dalje se radi na otkrivanju pošiljaoca

Policija na Floridi
Policija, Foto: Tanjug/AP

Austrijski par završio je s 24.000 tableta ekstazija, iako je putem interneta naručio dve haljine, objavila je policija u Lincu.

Istražitelji su kazali da je droga vredna 500.000 evra.

Paru iz Linca stigla su dva paketa. I dok je u jednom bila odeća koju su čekali iz Holandije, drugi je bio neuobičajeno težak.

Kada ga je supruga otvorila, videla je prozirne vrećice obojenog materijala za koji je isprva mislila da su kamenčići za ukrašavanje.

Onda je nastalo krvoproliće! Gomila njih ju je napala! Gazili su je bez milosti! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Daily Mail/V.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 17:28 Užas usred bela dana! Foto: Tanjug * Hilari Adair ubile su krave tokom uobičajene šetnje u Saseksu, 7. januara * Stoka je na kraju uklonjena sa tog mesta * Viši mrtvozornik okarakterisao je njenu smrt kao sticaj nesrećnih okolnosti 87-godišnju ženu ubilo je stado krava "berserk" dok je šetala svog psa u selu u Saseksu.

Ali, njenom suprugu je to bilo sumnjivo, pa je paket vratio u poštu iz koje su pozvali policiju.

Istražitelji su na kraju otkrili da je droga, umesto u Škotsku, greškom poslata u Austriju.

LEKARI NE MOGU DA JOJ POSTAVE DIJAGNOZU Ona plače, ali joj ne idu suze! Iz njenih očiju ispadaju gromade koje joj prave pakao od života! (VIDEO)

Škotski policajci otkrili su naručioca i uhapsili ga, dok njihove kolege iz Holandije pokušavaju da otkriju ko je poslao paket.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi