kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil
Shutterstock, ilustracija
kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je priča o Suzani, 25-godišnjoj devojci iz Leskovca, koja je, da bi platila kiriju i imala novca za koliko-toliko normalan život, odlučila da na internetu prodaje svoje gaćice. Ona je 2017. godine podelila svoju ispovest sa javnošću, a mi vam u celosti prenosimo njenu priču.

Ovim poslom počela je da se bavi pre šest meseci i za to vreme dobila je pet stalnih klijenata, koji preko interneta naručuju njene iskorišćene gaćice. Svake nedelje proda pet komada, cene se kreću od 20 do 50 evra, u zavisnosti od zahteva kupaca, a najskuplje je prodala za 65 evra.

Klijenti su razni, od 18-godišnjih momaka, preko sredovečnih ljudi, do tridesetogodišnjih devojaka, koje su same.

– Dobijam specifične zahteve. Traže mi da treniram u njima, masturbiram ili čak uriniram. Najčešće su to gaćice u kojima se samozadvoljavam. Ponekad traže da ih uslikam kao dokaz – otkrila je Suzana.

Suzana nikada nije nosila gaćice duže od nedelju dana. Ona misli da bi se to negativno odrazilo na njeno zdravlje.

– Neprijatno se osećam kada dobijem ekstremne zahteve. Nekoliko sam morala da odbijem. Sviđa mi se ideja da je moj veš tražen, to me čini da se osećam snažno.

Ginekolog Alisa Dvek upozorila je “Kosmopolitan” da postoje izvesni rizici ukoliko ne menjate donji veš tri nedelje, jer je povećana opasnost od infekcije i bakterija.

– Postoje klijenti koji su veoma iskusni i mogu odmah da primete lažan proizvod. Nikada nisam nameravala da to uradim, u ostalom, veš nosim svakako. Sa klijentima želim da zadržim profesionalan odnos. Ne bih rekla da smo prijatelji, ali povremeno porazgovaramo. Pričamo o životu, vremenu, ali ništa lično – rekla je Suzana.

Prema njenim rečima, sve dok zarađuje novac, ne planira da napusti ovaj posao i nakon završetka studija.

– Niko ne zna da prodajem prljav veš. Ne stidim se ovog posla, plašim se ako kažem nekome, da će brzo biti rašireno. To bi moglo da ugrozi moju buduću karijeru.