"Imam 45 godina i zaljubljena sam u mladića od 21! Bojim se to da mu kažem, pomozite mi..."

Alo.rs/M.Ž. | Razbibriga 2018-12-23 12:55:31 2018-12-23 12:55:31

Njena ispovest vas neće ostaviti ravnodušnim!

Shutterstock/Ilustracija

U redovnoj rubrici "Draga Didri" britanskog "Sun"-a, jedna čitateljka se obratila sa pričom o tome kako je zaljubljena u dečka više nego duplo mlađeg od sebe.

Pročitajte još:

 

Slažemo se odlično i pričamo o svemu i svačemu. On kaže da sam mu kao druga mama. Često poslovno putujem, ali on kontaktira sa mnom i kada smo razdvojeni. Mnogo razmišljam o njemu, a znam i da on razmišlja o meni jer mi je rekao.

Naše šale često liče na flert, a četovi su nam puni seksualnih aluzija. Svaki put kad ga vidim ili kad mi pošalje poruku, srce mi zakuca jače. Da li da se usudim da mu kažem?"

Didrin odgovor glasio je ovako:

"Velika razlika u godinama se može prevazići. Ali, poslušaj šta ti ovaj čovek kaže. On te vidi više kao drugu mamu, a ne kao potencijalnog partnera. Ako je tvoje srce zaista privlači njemu, možda osećaš da moraš da mu kažeš. U tom slučaju bi bar znala kako zaista stoje stvari, ali rizik je da će on ustuknuti.

 

Predlažem ti da pričekaš neko vreme i vidiš da li će se tvoja osećanja primiriti, i da li ćeš moći da ga posmatraš više kao sina."

Expand player
Pogledajte više