Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bavi se prostitucijom i kaže kako joj klijenti nekada dolaze u razmaku od samo dva minuta. Svoju je priču ispričala za emisiju "Adults Only" na britanskoj televiziji Kanal 5.

U posao je ušla sa samo 16 godina, a danas od toga zarađuje šestocifrenu platu. Čak i tokom snimanja, Eli je putovala do hotela u Mančesteru jer ima dogovoren sastanak s dva klijenta.

Da li ste ikada koristili usluge ovih dama?

 

S klijentima se uvek nalazi u hotelima jer i dalje živi s roditeljima te nema nameru preseliti u vlastiti stan. Bira hotele u kojima osoblje neće primetiti kojim se poslom bavi jer većina hotela to ne odobrava te joj ne žele dati sobu.

- Moram tražiti hotele koji ne koriste kartice za otvaranje vrata već da mogu otići direktno u lift pa u sobu. Nažalost, većina koristi kartice baš kako bi nam onemogućili rad u njihovim sobama. Vrlo sam oprezna pa ću uglavnom birati hotele koji imaju "špijunku" na vratima kako bih videla klijenta pre nego ga pustim u sobu - pojasnila je strategiju Eli.

Za samo 15 minuta svog vremena, tinejdžerka naplaćuje oko 10.000 dinara, a u jednoj večeri zaradi i do 200 hiljada dinara. Osim prostitucijom, Eli zarađuje i na društvenim mrežama. Ima svoj OnlyFans profil na kojem je prati 500 ljudi te od toga zarađuje oko 528.000 mesečno.

Ponekad ima neverovatno gust raspored pa će klijenti dolaziti u razmaku od svega dva minuta te će u jednoj večeri primiti i do 21 klijenta.

Pročitajte još: