Hrvatska policija maltretira izbeglice
Printscreen Youtube
Hrvatska policija maltretira izbeglice

Printscreen Youtube

Hrvatska policija, Foto: Printscreen Youtube

Dužna je platiti i 200 kuna troškova prekršajnog postupka, a prema optužnom priedlogu, ona je 30. avgusta u dvorištu policijske stanice u Dubravi, tik uz ulicu, piškila, čime je omalovažavala moralne osećaje prolaznika. Time je prekršila članak 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

PROČITAJ JOŠ:

Na niti jednom od tri ročišta Božica Š. se nije pojavila jer do nje nisu stizali pozivi s obzirom na to da na adresi u Pitomači na kojoj je prijavljena, ne stanuje duže vreme. A promenu adrese bila je dužna da prijavi i o tome je bila obaveštena. Zato je saslušana policajka koja ju je uhvatila u grehu.

- Zatekla sam okrivljenu u dvorištu III. PP kako vrši malu nuždu. Taj deo dvorišta je vidljiv pogledima s ulice, a u isto vreme je u policijskoj stanici bilo više osoba koje su bile na kriminalističkoj obradi - prisetila se policajka u sudnici.

Ima mrtvih i ranjenih! Policija ih uhapsila, odvela na pregled, a onda je usledila drama!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 13:42 - 30.10.2019. 14:17 Pucnjava u podne! Bolnica u Subotici, Foto: Youtube/Printscreen U subotičkoj bolnici danas oko 12 časova došlo do pucnjave. Kako se nezvanično saznaje, pre toga je došlo do sukoba na subotičkom buvljaku, a kako prenose lokalni mediji nakon verbalnog sukoba, usledio je fizički obračun u kojem je jedan 62-godišnji muškarac smrtno stradao, a više njih je povređeno.

Sud je mišljenja da će se izrečenom novčanom kaznom ostvariti svrha kažnjavanja kod okrivljene te da će shvatiti težinu i društvenu neprihvatljivost svoga ponašanja te ubuduće ne činiti ovakva ili slična dela. Inače, Božici Š. ovo nije bio prvi prekršajni prestup.

BONUS VIDEO: