Medi Kon
Instagram
Medi Kon

Instagram

Medi Kon, Foto: Instagram

Na ovaj potez se odlučila kada se cela "stvar" oduzela kontroli, jer joj je jedno vreme virtuelno sanduče bukvalno bilo zatrpano penisima.

Mnogi muškarci daju sebi za pravo da šalju slike penisa bez prethodne dozvole i pitanja. Ona je zato u svojoj biografiji napisala: "Ako mi pošalješ sliku penisa, ja ću je proslediti tvojoj mami."

Medi je bila strpljiva i nije odmah htela da tužaka, ali jedan momak je bio posebno uporan i stalno joj je slao sliku njegovog međunožja. Ona je uz malo pretrage uspela da otkrije ko je njegova majka, a zatim joj je poslala poruku zajedno sa slikom sinovljevog penisa.

- Zdravo, vaš sin je Rajan, ne poznajem ga, ali meni on uporno šalje fotografije svog penisa. Možete li da mu kažete da prestane? - napisala je.

Žena joj se izvinila i rekla da će obavezno razgovarati sa svojim sinom, koji je, kako je rekla, inače vrlo dobar i pristojan dečko.

Komentari (4)

Kiki

30.07.2017 23:41

Bolesno je da salje njegovoj majci sliku penisa sinovog penisa! On je slike penisa poslao onoj kojoj bi penis ponudio na koriscenje, kakve veze ima majka sa tim? Kakvih sve poremecenih devojaka ima to je neverovatno...

Dzudza

31.07.2017 03:50

@Kiki - Posto ne znas sta mame i vaspitanje dece imaju zajednicko, ne bih se iznenadila da i tvoja mama dobije neku fotku.

VladimirR

31.07.2017 10:50

@Kiki - Da ga je lepo upakovao i vezao mašnicu, možda devojka ne bi osećala toliki animozitet prema dotičnom. Ovako će mama doučiti svog pristojnog sinčića i posavetovati kako devojci uvaliti vršnjaka bez frke.

gaga

31.07.2017 14:56

e tako i ovde u srbiji, muškarci pacenici misle da su frajeri,A ja se obavezno slatko ismejem i šaljem sliku dalje...