"DA GA NE MERIMO" Dva profesora uživo u Jutarnjem programu o VELIČINI POLNOG ORGANA, evo kolika je idealna veličina!

Dva srpska profesora, urolog i seksolog Aleksandar Milošević i psihijatar Jovan Marić, iznenadili temom u jutarnjem programu. Oni su govorili o veličini polnog organa, šta je normalno, a šta malo, ili veliko i na šta su sve spremni muškarci kada su dimenzije u pitanju.

Jutarnji program
Jutarnji program, Foto: screenshoot/TV Prva

U jutrošnjoj emisiji na Tv Prva poteglo se pitanje uvek važno kod muškaraca, a to je veličina njihove muškosti. Naime, jedan muškarac od 65 godina preminuo je prilikom operacije kojom je želeo da uveća svoj polni organ. Milijarder Ehud Arje Lanijado nastradao je zbog svog penisa, a upravo to je podstaklo profesore da javno progovore o delikatnoj temi.

- Ja znam da su mladići opterećeni veličinom. Ali posle 40 čvrstina je važna. Pustite santimetar, tegovi. Da vidimo može li pola kg da drži, može li 1 kg. Statistika kaže da 80 odsto muškaraca nije zadovoljno svojom dužinom, a 80 odsto žena je zadovoljno dužinom penisa partnera - izjavio je Marić.

- Nije to tako skupa intervencija. Relano povećanje je maksimum 1 centimetar u samoj erekciji, i u obimu 1,5 centimetar. Muškarci procenjuju da je želja da im penis bude u erekciji 14-16cm, a žene kažu od 12-14 cm - pojasnio je Milošević šta kaže velika američka studija.

- Vazopresin i oksitocin su hormoni vezivanja, spajanja ljubavi, pa je utvrđeno da dužina gena, za vazopresin, ako je duži, monogamniji će biti muškarac. Drage dame, merite gen i bićete srećne - poručio je profesor Jovan damama.

- Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje penisa. Pre neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Vagina je prosečno od 7 do 11 centimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimetra kada je žena pripremljena za seksualni kontakt - objasnio je urolog Aleksandar.

- Kod žena je prva 2 ili 3 centimetra na samom ulazu u vaginu najveći broj prijemnika za zadovoljstvo kod žene. Ima naravno i u dubini, ali žene znaju, tehnika je važna. Malo ući, malo izaći. Najveći seksusalni organ je mozak, a kod žena to je klitoris - rekao je Jovan.

- Mi smo primati. Najjači muškarac među nama ima najmanji penis.Gorila ima najmanji penis, 6 centimetara, šimpanza 8, a muškarac prosečan 12-13 centimtra. Normala u svetu je, gornja granica 16, 17, to je penis velikog kapaciteta jer njemu treba mnogo krvi. I njima je potrebno smanjenje, jer ne može da se digne zbog tolike količine krvi - rekao je Milošević.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  10/03/2019 - 19:11
  Ne bih se slozila sa njima! 12 cm nije dovoljno. Moj parner ima skoro 19 cm, i zaista mi prija. Velika razlika u odnosu na one pre njega, koji su imali krace.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi