Krokodil
Shutterstock/ Ilustracija
Foto: Shutterstock/ Ilustracija

"Mi ostali smo već izašli iz jezera, a Latoja je ostala da se još kupa. U jednom trenutku smo samo čuli kako viče da joj nešto grize ruku.

Pročitajte još:

S obzirom na to da sam, od nas sedmoro, bila najstarija tamo, osetila sam se dužnom da uskočim i pomognem prijateljici", ispričala je Rebeka za Sandej Tajms.

Rebeka je bez razmišljanja skočila u vodu i sela krokodilu na leđa. Ubola ga je u oči i tako je pustio njenu prijateljicu pa su obe uspele da otplivaju natrag na obalu.

Srećom, krokodil se povukao i nije više nikog napao. Zahvaljujući neizmernoj hrabrosti svoje prijateljice, iz bolnice su potvrdili kako je Latoja prošla s lakšim povredama na ruci i bedru.

Invalid ispao iz kolica na mokar asfalt zbog jezivog razloga! Fotografija iz Crne Gore sve razbesnela! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.11.2019. 09:09 U osudama koje su pratioci stranice izneli u svojim komentarima, sugeriše se da ovo nije usamljen slučaj. Foto: Facebook printscreen Fotografija koja je osvanula na stranici Podgorički vremeplov pobudila je brojne negativne reakcije korisnika Fejsbuka za samo tri sata.

Njene povrede, ističe Latojin otac, nisu ozbiljne pa će uskoro biti otpuštena iz bolnice. Dodaje kako mu još uvek nije jasno kako je Rebeka spasila njegovu ćerku od krokodila, ali joj je, kaže, beskrajno zahvalan na tome.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!