Petao
Shutterstock/ Ilustracija
Petao

Shutterstock/ Ilustracija

Petao, Foto: Shutterstock/ Ilustracija

* Stariju ženu napao i usmrtio petao u kokošinjcu

* Petao joj probio venu kljunom prouzrokovao krvarenje

* Incident se nedavno dogodio u južnoj Australiji

Starija žena je umrla nakon što ju je napao petao dok je sakupljala jaja iz kokošinjca.

Incident se nedavno dogodio u južnoj Australiji, što je podstaklo javnu raspravu o naizgled bezopasnim životinjama koje mogu prouzrokovati smrt.

POZNATI BEOGRAĐANIN PRAVIO HAOS U GRADSKOM PREVOZU! Skinuo pantalone i krenuo da igra u suknji! Hteli da ga isteraju iz autobusa (HIT SNIMAK)

Petao je probio venu starije žene i kljunom prouzrokovao krvarenje. Ime i starost žrtve nisu objavljeni kako bi se izbegle dalje traume njene porodice.

Selo

Google street view

Selo, Foto: Google street view

Stručnjak za forenziku sa Univerziteta Adelaid, Roger Biard, rekao je da je još jedna starija žena umrla u inostranstvu pod sličnim okolnostima kada joj je mačka ogrebala nogu.

Profesor Biard, koji proučava smrt zbog napada naizgled bezopasnih životinja, rekao je da njegova studija ima cilj da pomogne lekarima u rešavanju smrtnih slučajeva i upozori ljude na skrivene opasnosti.

Vladislava (23) ostavila sina i ćerku bez hrane i vode 11 dana! Dečak umro u stravičnim mukama, a iza svega se krio jeziv plan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:09 Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva.

"Najvažnije je da pokušavam da stariji ljudi leče vene jednostavnom operacijom, jer su posebno podložne puknuću", rekao je za The Advertiser. "Na primer, mačke su veoma uobičajena opasnost za starije ljude. Mačke vole da se trljaju o gležnjeve i noge i obično dovode do povreda kod starijih osoba".

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom