Ajiša
screenshoot/TikTok
Ajiša

screenshoot/TikTok

Ajiša, Foto: screenshoot/TikTok

Kako kaže, ceo njen život je potpuna laž, a nakon što je saznala razne priče o sebi i svom poreklu, više ni sama nije sigurna šta je istina, a šta nije, prenosi "Večernji.hr".

Prvo je svojim pratiocima otkrila da je sa 18 godina saznala da je usvojena, a nakon toga, priča postaje još bizarnija. Njen otac primorao je njenu majku i sestru da čuvaju tu tajnu od nje, ali onda se ispostavilo da ta žena uopšte nije ona koja ju je usvojila. Bila je to, naime, očeva bivša žena, a ujedno i rođaka od koje se razveo i nije joj dozvolio da bude u kontaktu sa ćerkom.

Toliko je to odbijao da je pobegao na Maltu kako socijalna služba ne bi mogla da ga pronađe, a s obzirom na to sa su se otac i njegova bivša žena (koja je usvojila Ajišu) razveli dok je ona bila mala, moga je da je uveri kako je njegova nova partnerka zapravo njena majka.

- Zatim sam saznala da je tata lagao sve o sebi - o poslu, o detinjstvu... Isto tako, kada sam ga pitala za svoj izvod iz knjige rođenih, odbio je da mi ga da, baš kao i dokumenta za usvajanje za koja je rekao da ih je uništio, što nije bila istina - otkrila je devojka.

Šokirana i zgrožena svim što je saznala, Ajiša je odlučila da potraži biološke roditelje, ali i ženu koja ju je usvojila. Kontaktirala je socijalnu radnicu koja je pronašla biološku majku, ali za biološkog oca se ne zna ko je - postoje tri potencijalna muškarca čija imena su navedena u dokumentima.

Ženu koja ju je usvojila, takođe, još uvek nije uspela da pronađe.

Ljudi nisu mogli da sakriju koliko ih je njena priča šokirala, a mnogi su rekli i da im je jako žao što je morala da prolazi kroz sve to. Bilo je i onih koji su posumnjali da je Ajiša zapravo oteta, ali ona na to nije odgovorila.