FOTOGRAFIJA KOJA JE RAZBESNELA SRBIJU! Devojka pozirala na grobu bez blama, ljudi osuli drvlje i kamenje na nju!

Nikome nije jasno zašto se slikala na groblju!

Groblje slikanje
Groblje slikanje, Foto: Printskrin

 

Da se sve mlade osobe "traže" i prolaze kroz razne faze, normalna je pojava. Ali, neki od njih se baš "traže" na čudnim i morbidnim mestima. Tako je ova devojka rešila da na društvene mrežu okači svoje fotografije uslikane na groblju, najverovatnije negde u Beogradu.


Dok prekrštenih nogu sedi na jednom od grobova, u pozadini se vide ploče sa podacima preminulih. Na drugoj fotografiji je čak legla na ivicu groba, pokušavajući da zauzme nekakvu provokativnu pozu. Obučena u crno, sa majicom benda Metalika sa spomenicima u obliku krsta, na komentar da je "prelepa metalka", odgovara "Hvala, trudim se".

Groblje, slikanje
Groblje, slikanje , Foto: Printskrin

 

30 PUTA JE PROSIO, ONA ODBIJALA! Nije htela da se uda iz bizarnog razloga, a onda se sve odjednom preokrenulo! Morala da uradi nešto što nijedna žena ne bi htela!

I dok se ređaju komentari o njenoj lepoti, očekivano - stiglo je i pitanje zašto se slika na nečijem grobu, jer "nije ni kul ni estetično", a pre svega je iskazivanje nepoštovanja.

Bizarne fotografije
Bizarne fotografije, Foto: Printskrin

 

Zato što je to totalno nepoštovanje prvo prema ljudima koji su sahranjeni tu, a zatim i prema njihovoj porodici i da nisi vernik nije bitno, mora da postoji neka vrsta poštovanja, slikanje na groblju niti je kul, niti je estetično samo je odvratno i disrespectful", navodi se u jednom komentaru.

U jednoj od objava, srednjoškolka iz Beograda napisala je i da je "konačno emo", uz sliku na kojoj je u istoj majici Metalike, našminkana crnom senkom i crnim karminom.

 Bonus video: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivana
  07/09/2019 - 16:34
  Ja sam ovaj njen period preživljavala pocetkom srednje skole i tada je sve to bilo u skladu sa mojim godinama i muzikom koju slušam. Ali mi nikad nije palo napamet da se slikam na groblju...glupost totalna!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi