Tuča u autobusu
Youtube/Printscreen
Tuča u autobusu

Youtube/Printscreen

Tuča u autobusu, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Šokantni snimci prikazuju par u burnoj borbi i pesničenju na aerodromu u Alikanteu

* Par koji je putovao iz Birmingema započeo je tešku tuču u aerodromskom autobusu

* Zastrašujući turistički par je ušao u opasni okršaj nakon što su oboje malo više popili, a onda rešili da poravnaju račune

Pijani par snimljen je u razmeni udaraca tokom jezive svađe u autobusu na aerodromu, nakon što su se prethodno ubili alkoholom na letu za Alikante. Šokantni snimak prikazuje par u međusobnom okršaju, kako se valjaju po podu i vrište pred užasnutim turistima nakon leta iz Birmingema.

PAS SPASEN U ZADNJI ČAS Čovek skočio u more prepuno ajkula da izvuče svog ljubimca! Kada ih je neman ugledala, počela je trka sa vremenom! (VIDEO)

Na drugom snimku se vidi kako se devojka hvata za metalne šipke dok se pokušavaju boriti, pre nego što ju je muškarac prikovao za prozor i udario je nekoliko puta u glavu.

Pročitajte još:

Svedok je za "The Sun" rekao da su mladi momak i devojka otputovali u špansko letovalište da zajedno uživaju u odmoru, uprkos tome što su u "vrlo svežoj vezi". Putnik koji je snimao tuču opisao je incident kao "sramotan", dodajući da se ponašaju kao "tipični Britanci u inostranstvu".

- Mislimo da su se napili tokom leta do Alikantea, a onda su stvari upravo eskalirale u šatl-busu - rekla je ona za novine.

- Nemamo pojma oko čega su se svađali, ali kada je to počelo, stvari su eskalirale tako brzo da nismo mogli da razmišljamo o tome šta su govorili jedno drugom.

Veruje se da je pozvana policija, ali nije jasno da li je preduzeta dalja akcija. Putnici su tvrdili da su videli čoveka kako izlazi iz autobusa pre nego što je sam seo na terminal za dolaske.

Portparol kompanije Rianair rekao je: - Posada ovog leta iz Birmingema do Alikantea (26. oktobra) zatražila je policijsku pomoć po dolasku, nakon što je nekoliko putnika bilo uznemireno. Ovo je stvar lokalne policije.

BONUS VIDEO: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!