DOŽIVELA PAKAO U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU Devojka (22) otišla u provod sa drugaricama: Kad je videla fotografije iz izlaska, prestravila se! (FOTO)

Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo.

Devojka
Foto: Facebook printscreen

Grupa irskih žena koje su se zabavljale na Zakintosu na kameri su uhvatile zastrašujući trenutak kada je muškarac ubacio tabletu u jedno od njihovih pića.

Džema Rejnolds (22) iz ​​Dablina objavila je fotografiju na Fejsbuku zajedno sa upozorenjem drugim ženama da "ostanu budne tokom noćnog izlaska".

JELEN PLIVAO KA PUČINI, PA SE UMORIO, A ONDA JE STIGLA POMOĆ! "Šokirao sam se prizorom! Manje bi me začudilo da sam video ajkulu!"

"REDOVNO MI PLAĆA, A ŽELI SAMO STOPALA" Devojka (21) našla sponzora na neverovatan način: Sve je počelo od jedne objave na Tviteru (FOTO)

PREMIJER KAO I SVAKI DRUGI Izuo cipele i čarape, pa zagazio u đubre, a zbog onoga što je sledeće uradio ceo svet mu aplaudira! (VIDEO)

Rejnolds je objasnila da je to bila treća noć odmora za devojke u odmaralištu na grčkom ostrvu, kada se incident dogodio.

Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo, a sve su uspele i da slikaju. Dodaje da se posebno uplašila kada je na fotografiji videla manijaka iza sebe.

Devojka
Foto: Facebook printscreen

Za The Sun je izjavila da nije razgovarala ni s jednim od muškaraca koji to uradili, i da isprva nije primetila šta su učinili. Tek nakon što je njena prijateljica počela da viče „ne pij“, shvatila je situaciju, a oba muškarca su onda pobegla.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Rekla je da je odnela piće klupskom izbacivaču i dala im opis oba muškarca, ali rekla je da su pobegli pre nego što se bilo koja akcija mogla preduzeti.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi