Devojka
Facebook printscreen
Devojka

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Grupa irskih žena koje su se zabavljale na Zakintosu na kameri su uhvatile zastrašujući trenutak kada je muškarac ubacio tabletu u jedno od njihovih pića.

Pročitajte još:

Džema Rejnolds (22) iz ​​Dablina objavila je fotografiju na Fejsbuku zajedno sa upozorenjem drugim ženama da "ostanu budne tokom noćnog izlaska".

Rejnolds je objasnila da je to bila treća noć odmora za devojke u odmaralištu na grčkom ostrvu, kada se incident dogodio.

Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo, a sve su uspele i da slikaju. Dodaje da se posebno uplašila kada je na fotografiji videla manijaka iza sebe.

Devojka

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Za The Sun je izjavila da nije razgovarala ni s jednim od muškaraca koji to uradili, i da isprva nije primetila šta su učinili. Tek nakon što je njena prijateljica počela da viče „ne pij“, shvatila je situaciju, a oba muškarca su onda pobegla.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Rekla je da je odnela piće klupskom izbacivaču i dala im opis oba muškarca, ali rekla je da su pobegli pre nego što se bilo koja akcija mogla preduzeti.

Bonus video

Taksisti napali građane!