Devojka (22) otišla u provod sa drugaricama: Kad je videla fotografije iz izlaska, prestravila se! (FOTO)

Alo.rs/ N.M. | Razbibriga 2019-10-13 19:51:50 2019-10-13 19:51:50

Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo.

Facebook printscreen

Grupa irskih žena koje su se zabavljale na Zakintosu na kameri su uhvatile zastrašujući trenutak kada je muškarac ubacio tabletu u jedno od njihovih pića.

Pročitajte još:

Džema Rejnolds (22) iz ​​Dablina objavila je fotografiju na Fejsbuku zajedno sa upozorenjem drugim ženama da "ostanu budne tokom noćnog izlaska".

Rejnolds je objasnila da je to bila treća noć odmora za devojke u odmaralištu na grčkom ostrvu, kada se incident dogodio.

Ona je napisala da su njene drugarice na sreću videle šta se desilo, a sve su uspele i da slikaju. Dodaje da se posebno uplašila kada je na fotografiji videla manijaka iza sebe.

Za The Sun je izjavila da nije razgovarala ni s jednim od muškaraca koji to uradili, i da isprva nije primetila šta su učinili. Tek nakon što je njena prijateljica počela da viče „ne pij“, shvatila je situaciju, a oba muškarca su onda pobegla.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Rekla je da je odnela piće klupskom izbacivaču i dala im opis oba muškarca, ali rekla je da su pobegli pre nego što se bilo koja akcija mogla preduzeti.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Expand player
Pogledajte više