POZNATI LEKAR USVOJIO DVE DEVOJČICE I POČEO DA IH OPERIŠE Deset godina unazad ih ulepšava, a one danas izgledaju kao bombe (FOTO)

Priča ide ovako - plastični hirurg dr Majkl Nikol i njegova supruga usvojili su dve ćerke, a onda je otac rešio da upotrebi svoje veštine i "ulepša ih".

Doktor, bolnica, operacija, porođaj
Doktor, bolnica, operacija, porođaj, Foto: Alo! Marko Marković

 

Prvu ćerku počeo je da "sređuje" već kada je imala 10 godina, nakon što mu se žalila da joj se ne dopada njen pupak. Sada su Čarm i Britani redovne klijentkinje klinike svog oca, i svaka od njih operisala je skoro sve na telu. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Livin the difficult life w my sis @brittniccole 🍸☀️ cheers from Lipari island off Sicily 💗 #HardLife #Italy #Lipari #Vino #CasotDanVan

A post shared by Charm Niccole (@charm_niccole) on

Sve operacije radio je isključivo njihov otac, kako bi, kako kaže, bio siguran da će postići najbolji mogući rezultat.

Nikol je grudi operisala već sa 18 godina, dok je Čarm čekala da napuni 25. Pored toga, operisale su i noseve, jagodice, zadnjice i još mnogo toga.

- Kad sam završila srednju školu, tata mi je rekao da ima poklon iznenađenja za mene. Već sutradan išli smo da mi poveća grudi - kaže Nikol.

Njih dve kažu da su odrasle u takvom okruženju gde je estetska hirurgija normalna stvar i gde se mnogo polaže na lepotu, te nisu videle nikakav problem u tome da tako rano krenu sa operacijama.

I dok im je otac ispunjavao sve želje, njihova majka, Peni, protivila se tim operacijama.

- Mislim da je pogrešno dozvoljavati im da operišu sve što im se ne dopada na sebi. Plašim se da će postati zavisne od hirurgije.

Njihov otac kaže da ne veruje da snosi nikakvu odgovornost za to što devojke sada za svaku sitnicu odlaze pod skalpel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Missin my baby girl 💗

A post shared by Charm Niccole (@charm_niccole) on

- Ja nisam direktno uticao na njih, ali činjenica je da su odrasle u takvom okruženju gde su takve stvari potpuno normalne - kaže dr Majkl.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi