DEVOJKA SPAVALA S CRVENIM DEMONOM "Greb'o je noktima i vukao po sobi" - jeziva ispovest na fejsbuku! Srbija na nogama!

Društvene mreže bruje.

Demoni, duhovi
Demoni, duhovi, Foto: Shutterstock

Astralna projekcija (ili astralno putovanje) je interpretacija bilo kog oblika vantelesnog iskustva koje pretpostavlja postojanje astralnog tela odvojenog od fizičkog tela i sposobnog da putuje izvan njega.

Ljudi koji veruju u astralna putovanja udružili su se na Fejsbuku gde u grupi "Astralna projekcija" razmenjuju svoja iskustva.

Jedan čovek je članovima grupe ispričao kako njegova drugarica ima astralne projekcije i paralize sna i da tokom tih pojava viđa duhove i demone.

Demoni, duhovi
Demoni, duhovi, Foto: Shutterstock

Nekad su dobri, a nekad je vuku po sobi (astralno), nekada je čak doživela i seksualno iskustvo kako ona kaže. Opisuje ga kao crvenog s rogovima i noktima. Kaže i da ovako preko dana kada je budna oseća prisustvo duhova, naježi se i oseti strah.

To se dešava u poslednjih šest meseci. Da li postoji neki način da se to reši, i koliko je to ozbiljno? Molim za informacije. Hvala unapred.

silovanje
Foto: shutterstock

P.S. Kaže da nema volju ni za čim i da je emocionalno mrtva zbog toga i pitam je l’ je možda povezano sa ovim.

Drugi čovek je upitao da li je sigurna da nije reč o klasičnoj anksioznosti, s obzirom na to da "demoni nemaju skoro nikakav interes za ljudski rod".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi