HOROR U ĐURĐEVCU! Dečak (14) POSTAO OTAC, živeo sa roditeljima i maloletnom devojčicom, a onda je slučaj postao UŽASAN!

Dečak uzrasta 14 godina iz hrvatskog Đurđevca postao je otac, a prema pisanju lokalnih medija, on već neko vreme živi sa devojčicom koja se u međuvremenu porodila.

Hrvatska
Hrvatska, Foto: screenshoot/Facebook

Njih dvoje su živeli zajedno u kući sa njegovim roditeljima. Nakon što je sve došlo pred Centar za socijalni rad uključilo se i pravosuđe, protiv roditelja je podignuta optužnica.

– Sumnjamo da su tokom juna 2017. godine u Đurđevcu, kao roditelji deteta, znajući da nije navršio 16 godina, u nameri da zasnuje životnu zajednicu s maloletnicom, dozvolili da se ona useli u njihovu kuću, gde je ona obavljala kućne poslove, dok je sin s njom održavao polne odnose – navode tužioci.

OKAČILA SLIKU NA FEJS, PA UMRLA Mlada majka (23) se porodila pre samo dve nedelje, a ono što su lekari otkrili šokiralo je javnost (FOTO)

Otac je ispitan pred državnim tužilaštvom, ali se branio ćutanjem. Ranije je potvrdio kako je devojčica kod njih došla 2017. godine, da ona i sin imaju svoju sobu u kojoj žive, te da je u međuvremenu, 2018. rodila i dete "koje mu je najslađi unuk".

Navodi i da je zatrudnila kada je došla kod njih u kuću. I supruga se branila ćutanjem. Tužioci za roditelje koji imaju sedmero dece traže uslovne zatvorske kazne.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi