Sara Baras
Facebook
Sara Baras

Facebook

Sara Baras, Foto: Printscreen

 

Sara Baras (35) objavila je na Fejsbuku jezive postove o ubistvu samo nekoliko meseci pre nego što je zaista i ubila svoje dvoje dece.

Ubica, koja je u septembru priznala krivicu za ubistvo i zaveru za ubistvo, objavila je citat iz romana Stvena Kinga na svojoj Fejsbuk stranici. Pisalo je:

Pročitajte još:

- Ubistvo je poput kesice čipsa: ne možeš prestati sa samo jednim.

Objava Sare Baras

Facebook Printscreen

Objava Sare Baras, Foto: Facebook Printscreen

10 meseci nakon te objave, zajedno sa članom porodice, Brendonom Mačinom, ubila je svoje sinove Tristana (13) i Blejka (14).

Baras i Mačin (37) takođe su se izjasnili krivim za zaveru za ubistvo četvoro druge svoje dece, što na sreću nisu sproveli u delo.

Prema optužbama, zavera za ubistvo šestoro dece dogodila se između 14. i 20. maja. Ubistva su se zatim dogodila ujutro 24. maja, a policija je ubrzo pozvana u njihovu kuću.

Sinovi Tristan i Blejk

Facebook

Sinovi Tristan i Blejk, Foto: Facebook

Rečeno im je da su dečaci razboleli. Policajci su dečake odveli u bolnicu, ali su kasnije proglašeni mrtvima. Braća su umrla u bolnici jedan za drugim u razmaku od 12 minuta. Nisu dati detalji o tome šta se dogodilo sa decom u kući.

Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili! Par imao žestok se*s nasred ulice! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 21:46 Fotografije postale hit na društvenim mrežama. Foto: Printscreen/Google street view Guglov Strit Vju automobil uhvatio je jedan par u vrlo kompromitujućem položaju. Korisnik Gugl Mapsa pretraživao je lokaciju i nadao se da će videti neke životinje, ipak, ugledao je par koji je imao seks.

Presuda za ubilački par očekuje se 12. novembra.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!