Danijel Sirović
Facebook

Dr Danijel Sirović sa Floride i njegova supruga Kristi Keli uživali su u romantičnom odmoru u Španiji kad se dogodila tragedija.

Sirović (34) i Keli (28) planirali su da odu na muzički festival u Engleskoj, ali ih je kiša primorala da promene plan, pa su odlučili da prošetaju Ibicom. Dok su šetali blizu lokacije Sa Pedrera de Kala D’Hort, Sirović se udaljio od staze, spotakao i pao sa litice visoke 25 metara. Prevezen je u bolnicu gde je umro.

Pročitajte još:

- Užasan kraj predivne romanse – rekla je Kristina majka, dodajući da je Danijel imao predivnu dušu i da su se on i njena ćerka “obožavali”.

Kristina majka je zjavila da je njena ćerka očajna nakon tragedije, a porodica je porekla da je Sirović pokušavao da fotografiše kad je pao. Njegovo telo još nije prevezeno kući u Majami.

Danijelov prijatelj Gi Ramos pokrenuo je stranicu na “GoFundMe” kako bi prikupio novac za sahranu. On je istakao da je Danijel bio osoba “sa najviše života” koju je ikad video.

- Davao je 120 odsto u svemu što je radio, od studiranja, posla, do Kristi, porodice i prijatelja - naveo je Ramos na “Fejsbuku”.

Sirović je završavao sa radom u bolnici Rendal regional u Majamiju i trebalo je da krene na novi posao na odeljenju intenzivne nege u Bostonu. Sirović je inače iz Nju Džersija, a Kristi je upoznao u Majamiju pre sedam godina. Od tada su bili nerazdvojni, čak su i studirali zajedno. Par se verio 2016. i planirali su svadbu sledeće godine.

Hteli su po svaku cenu da ga poseduju! Nepoznati RATNIK bio je predmet žestokih sukoba!

AUTOR: Alo/Express.hr/V.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 07:46 Razne priče su kolale o njemu! Misterija, Foto: pixabay.com Nakon oko 1.000 godina u zemlji, jedan misteriozni kostur postao je važna figura u političkom i naučnu sukobu ideologija koji se odigrao tokom Drugog svetskog rata i Hladnog rata.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!