PROĆI ĆE VAS JEZA! Čula je pomeranje na tavanu, a ono što je tamo zatekla ŠČEPALO JU JE ZA LICE! Odmah je došla policija!

Žena iz Pitsburga je primetila čudne aktivnosti u svom domu, ali ih je ignorisala. Bojala se da ne ispadne paranoična. Primetila da joj neke stvari nestaju, a jednom je našla ćebe na podu u podrumu, a zatim i podignutu dasku u toaletu.

Jakna
Jakna, Foto: printskrin

 

Htela je da zove policiju, ali onda je pomislila: "Šta bih im rekla, da je ćebe u podrumu?'.

"SLEDILA SAM SE KAD SAM JOJ VIDELA LICE" Devojka igrala na svadbi, pa odjednom pala kao pokošena! Odvezli je u mrtvačnicu, a tamo se dogodilo neobjašnjivo!

- Intuicija mi je govorila da to ima veze s mojim bivšim dečkom imena Keri Kokuzi, ali nisam htela da ispadnem paranoična - kaže žena čiji identitet nije objavljen.

Žena je 20. aprila čula buku sa sprata i odlučila je videti o čemu je reč. Mislila je da buku stvara njena mačka, ali kada je otvorila vrata sobe, njen bivši dečko stajao je nasred prostorije. Krenuo je prema njoj i zgrabio je za lice.

 

- Srećom, moje ćerke tada nisu bile kod kuće - rekla je žena novinarima.

Uspela je da mu se odupre i i nazove 911. Ubrzo je stigla policija koja je Kokuzija pronašla kako se skriva pod gomilom odeće.

Policajcima je rekao da je živeo na tavanu najmanje tri nedelje, jer je beskućnik. Trenutno se nalazi u pritvoru gde čeka da mu odrede datum izlaska pred sud.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi