Ima veze sa crnom magijom

Alo.rs/V.Đ. | Razbibriga 2020-06-10 14:40:18 2020-06-10 14:40:18

Staro verovanje kaže da treba voditi računa kome i kada pozajmljujete novac, jer on predstavlja savršeno sredstvo kojim vam uz pomoć crne magije mogu prouzrokovati siromaštvo

Shutterstock, ilustracija

 

Zbog toga oni koji žele da vam gatanjem unište bogatstvo ili spreče redovan priliv para, prilikom rituala koriste baš onaj pozajmljen od vas. To najviše rade na crveno slovo i za vreme posta, najčešće tokom Uskrsa i Božića. Obično se traže veoma mali iznosi, koje ne možete da odbijete, a navode se svakaki razlozi. Uostalom, drugi razlog je što taj novac treba da unište u toku rituala spaljivanjem, bacanjem na đubre ili u izmet, pa im je lakše da vrate iz svog džepa mali iznos. Dakle, ako sumnjate u onog ko traži pare na zajam, izmislite da nemate u kešu, jer niste išli u banku ili da plaćate karticom, ili da ste se upravo “istresli” do poslednje pare.

Veruje se da je jedan od najopasnijih vidovo u crnoj magiji gatanje sa mrtvačkom vodom, kao i pokrovom. Pare koje ljudi stave na mrtvački pokrov, ukućani pokojnika strogo treba da kontrolišu i sklanjaju na stranu, jer je to namenjeno isključivo za potrebe plaćanja pogrebnih usluga. Novac koji vam neko donese sa mrtvačkog sanduka, može biti veoma poguban za vas.

Expand player
Pogledajte više