GLAVA SE OTKOTRLJALA NIZ ULICU Ćerka odrubila majci glavu, pa se sama prijavila! Policija zatekla prizor koji proganja, 25-godišnjakinja ispričala najgore o sebi (FOTO)

Svesna svega što je učinila

*Svađa dovela do tragičnog ubistva

*Svemu prisustvovao 4-godišnji dečak

*Policajci dobili psihološku pomoć zbog preživljenog stresa

 

U subotu nešto pre ponoći sidnejska policija je primila prijavu o glasnoj svađi između dve žene. Izašli su na intervenciju te zatekli ćerku, njeno dete i obezglavljeno telo njene majke.

Džesika Kamileri (25) osumnjičena je za ubistvo svoje majke Rite Kamileri (57) nakon što je policija u kuhinji njihove porodične kuće na zapadu Sidneja zatekla obezglavljeno telo 57-godišnjakinje, piše australski 9News.

Glava nesrećne majke pronađena je niz ulicu, u dvorištu susedne kuće, a na mestu zločina pronađeno je nekoliko krvavih noževa.

Inače, Džesika je nakon počinjenja zločina sama otišla do komšije i okrvavljena mu rekla da nazove policiju.

U kući je za vreme zločina bio i Džesikin četvorogodišnji sin, koji je, nagađa policija, video ubistvo.

Džesika Kamileri je pred sudom rekla da pati od autizma, bipolarnog poremećaja, depresije, anksioznosti te da ima intelektualne poteškoće.

NEMA ODVRATNIJEG OD OVOGA! Ljudi ZGRANUTI prizorom! Žena MOKRILA u autobusu naočigled putnika, a onda je krenula da vrši i VELIKU NUŽDU!

- Potrebna mi je medicinska pomoć, ne mogu da mičem prste zbog incidenta koji se dogodio... Celo moje telo je u agoniji - rekla je.

Nakon saslušanja, 25-godišnjakinja je hospitalizovana.

Inspektor Bret Mekfaden istakao je da se radi o jednom od najgorih slučajeva s kojima se tamošnja policija susrela.

- Nema odstupanja od činjenice da je to bio stravičan napad, a ozlede koje je žrtva pretrpela bile su ogromne - rekao je.

- Ovo je vrlo teška i izazovna istraga. Potrebno je mnogo razmatrati, poput cele pozadine ovog slučaja. Porodica je i od ranije bila poznata policiji, ali ono što se dogodilo u subotu bio je nepredvidivi događaj, zaključio je Mekfaden.

MOMENTALNO PROTERANI! Turisti seli na stepenice i izvadili aparat, kada su ih policajci zatekli pao im je MRAK NA OČI!

U kući je pronađeno nekoliko krvavih noževa, a policajcima koji su zatekli stravičan prizor pružena je psihološka pomoć.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi