"NE MOŽEMO JEDNO BEZ DRUGOG" Celog života su bili zajedno, a onda su saznali da jedan od njih umire i uradili NEŠTO JEZIVO! Ona je bila u krevetu, on u kadi!

Nakon što su saznali da je jednom od njih bolest uzela maha i da se bliži smrt, stariji bračni par je odlučio da se ubije, pošto nisu mogli da zamisle život jedno bez drugoga.

Kuća
Kuća, Foto: Google maps

Hauard (80) i Žaklina (78), stariji bračni par iz Velsa, izvršili su samoubistvo nakon što su saznali da je Hauardova bolest uznapredovala i da će najverovatnije umreti. Tom prilikom, oni su napisali oproštajna pisma za porodicu, prijatelje, kao i za advokata koji je zastupao njihove interese. Kako se navodi, oni su se na čin samoubistva odlučili pošto nisu mogli da zamisle život jedno bez drugoga.

U pismu koje su ostavili oni su naveli kako su imali sjajan život uz rečenicu "niko od nas dvoje ne želi da živi bez onog drugog".

Prema svedočenju porodice i prijatelja, Hauard je bolovao od raka creva, i bio palijativno zbrinjen od strane svoje supruge, koja je po profesiji bila bivša medicinska sestra.

Pre nego što su izvršili samoubistvo, oni su ostavljali cedulje sa imenima na određenim predmetim i na taj način su podelili svoj imetak između dragih osoba.

Kako su ih opisali u komšiluku, oni su bili skladan par koji je bio omiljen u komšiluku, koji je bio bez dece, ali su delili istu strast prema putovanju, muzici i fotografiji.

Noć pre ubistva, neko od njih dvoje je poturio komšiji ispod vrata pismo u kojem su naveli da su izvršili samoubistvo i da pozovu policiju. Uz pismo se nalazila i nepoznata suma novca.

Prilikom ulaska u kuću, policija je Hauarda pronašla u kadi, dok se Žaklina nalazila u krevetu.

Patolog koji je vršio uviđaj, saopštio je da je par preminuo od posledica gušenja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi