KINA U PANICI, MORNARICA U ŠOKU Cela nacija na nogama! Stanovnike većeg dela zemlje preplašio jedan JEZIVI događaj!

Kina je u subotu i nedelju vodila vojne vežbe u Bohajskom moru i Bohajskom moreuzu, što se poklapa sa izveštajima stanovnika različitih provincija Kine na društvenim mrežama koji kažu da su videli neidentifikovani leteći objekat (NLO) sa sjajnim plamenim repom na nebu.

kina, peking
kina, peking, Foto: Profimedia.rs

Kina je održala dve vojne vežbe u Bohajskom moru i Bohajskom moreuzu, jednu od 7 do 13 sati u subotu, a drugu od 02:30 do 12:00 u nedelju, prema obaveštenju koje je izdala mornarica.

U napomenama je naveden niz koordinata i zatraženo je od brodova da ne ulaze u široko pomorsko područje jugozapadno od Dalijana, provincije Liaoning u severoistočnoj Kini i severozapadno od Jantaija, provincije Šandong u istočnoj Kini.

 

Kineski korisnici društvenih mreža počeli su da izveštavaju o NLO-ima rano ujutro u nedelju. Oni su objavili fotografije i video snimke na Sina Veibo, društvenim mrežama u Kini i tvrde da su videli svetleći leteći objekat na nebu oko 4:00 u nedelju. Izveštaji su stigli iz provincije Šandong, istočne Kine, provincije Šanki u severnoj Kini, provincije Hebej u severnoj Kini i provincije Henan u središnjoj Kini.

Neki korisnici društvenih mreža kažu da ovo nije prvi put da su primetili takav objekat na nebu.

 

Iako su neki od njih spekulisali da bi NLO mogao biti povezan sa vojnim vežbama u Bohajskom moru, kao što je testiranje balističkih raketa podmornica, objekti ostaju misterija. Nijedno službeno objašnjenje nije dato na konferenciji za štampu.

Druga vojna vežba zakazana je za nedelju i utorak u Južnom kineskom moru, prema posebnom obaveštenju o zabrani navigacije koju je u petak izdala Uprava za pomorsku bezbednost Kine. Suština vežbi ostaje nepoznata.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi