Incest
Facebook printscreen
Incest

Facebook printscreen

Incest, Foto: Facebook printscreen

Bizaran odnos između brata i sestre šokirao je njihovu porodicu, ali i javnost, kada su otvoreno priznali da su u vezi, kao i da žele da stupe u brak.

Amerikanka Debi Zutant (51) se nakon 15 godina tajne veze udala za svog polubrata Džoija (38).

Iako imaju istog oca, Debi i Džoi se nisu poznavali do 2003. godine kad je Debi, koja je bila usvojena, pronašla svog biološkog oca, koji joj je otkrio da ima brata.

Dženifer Marisol

Facebook printscreen

Kad su se sreli njoj je bilo 35 godina, a njemu 23 godine, a kako su rekli za britanski tabloid San, radilo se o ljubavi na prvi pogled. Spavali su zajedno već na drugom susretu, a samo dve nedelje nakon što su se upoznali počeli su da žive zajedno kao par.

- Iako smo nas dvoje brat i sestra, čim smo se upoznali, ludo smo se zaljubili jedno u drugo. Iako imamo istu krv, nismo odrasli zajedno, pa je to sasvim drugačiji odnos nego između drugih braće i sestara. Odmah smo kliknuli, bila je to ljubav na prvi pogled. Nakon drugog sastanka smo vodili ljubav i nije bilo ni malo čudno, bilo je predivno. Kad su nam dolazili gosti, govorili smo da Džoi spava na kauču. Na porodičnim okupljanjima smo se pravili da smo u bratskom odnosu - kaže Debi, dodajući da je do bioloških roditelja došla posredstvom privatnog detektiva kojeg je angažovala.

Bil Klinton, Hilari Klinton

AP

Kad su napokon priznali porodici, neki su ih podržali, a neki ne. Iako je brak između njih u Americi ilegalan, ipak su odlučili da se venčaju, a niko nije posumnjao da su u rodu jer su imali različito prezime.

Ovaj prestup se inače u Americi kažnjava kaznom od 24 hiljade dolara i zatvorskom kaznom do 15 godina. Mađutim, Džoija i Debi to ne brine.

- Previše smo zaljubljeni da bi nas bilo briga za to - zaključila je Debi.

Donald Tramp, Melanija Tramp

AP Photo/Kirsty Wigglesworth