AKO JE RIBA LOŠA U SEKSU, ZA KAZNU ISPRSKAM SEME U NJU Bizarna ispovest srpskog mladića na internetu, devojke se GOJE ZBOG ODNOSA S NJIM

Sigurno je da bi ga mnoge nazvale pogrdnim imenom.

Ljubav Seks
Ljubav Seks, Foto: Shutterstock

Seks je bitan činilac u svakoj vezi, odavno je utvrđeno. Kada muškarac "podbaci", to ume da sahrani i ljubav i strast, ali kada se dogodi obrnut slučaj, većinski situacija prođe daleko manje radikalno. Mada, ne bi se svi složili.

"TATA JE POVRAĆAO, MAMI JE SRCE TUKLO KAO LUDO" Bilo mu dosadno na rođendanu, pa je rešio da doda jedan sastojak u tortu, pola porodice mu je završilo u BOLNICI!

Jedan momak je na svom Twitter profilu opisao iskustva s devojkama koje su loše u seksu, a prema njegovim rečima, one zaslužuju najgoru kaznu.

- Kad je devojka loša u krevetu za kaznu isprskam u nju, onda sutra dam dva soma (dve hiljade, prim. aut) za tableticu, ali njoj se od iste poremete hormoni i ugoji se, pa nek posle opet ne zna da se j*be ako sme - stoji u njegovoj objavi.

loša devojka
loša devojka, Foto: Twitter printscreen

Reakcije su varirale od smeha do krajnje osuđujućih, ali što je za autora najvažnije, reakcija je bilo. Postavlja se pitanje kako bi devojke mogle da odgovore na ovu njegovu "kaznu" i šta bi bio pandan u obrnutoj situaciji. Možda da slažu da su trudne, pa da dečko osedi preko noći? Mada, to je već izlizano...

POJAVILI SE VIDEO SNIMCI? Zemlja je RAVNA PLOČA?! Ovoj teoriji zavere pridružili su se i ONI!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi