POBEGLA IZ PAKLA POSLE 22 GODINE! Bivši dečko ju je oteo kad je bila tinejdžerka, mučio i držao u zatočeništvu, sada se spasila i otkrila detalje HORORA!

Prema iskazu koji je dala u policiji, nasilje je trajalo od samog početka veze, a kada je ona pokušala da ga napusti odlučio je da je otme.

Amber Herd, nasilje
Nasilje, Foto: Profimedia

Žena (42) iz Argentine, čije je identitet skriven, uspela je da pobegne iz kuće u kojoj je bila zatočena 22 godine.

Kako prenose mediji, nju je oteo bivši dečko kada je imala 19 godina.

Ona je uspela da pobegne kada je njen otmičar, identifikovan kao Oskar R. (57), otišao u kupatilo i zaboravio da zaključa vrata kuće u kojoj su živeli u gradu Rosario.

Žena, čiji identitet vlasti ne otkrivaju, iskoristila je trenutak pažnje, uzela Oskarov telefon i nešto novca i pobegla iz kuće, prenosi Miror.

Zločin je prijavila policiji, a otmičar je uhapšen nekoliko dana kasnije.

Kako se navodi, Oskar je pre otmice bio njen dečko, a prema rečima žrtve, u vezi ju je zlostavljao i tukao. Prema iskazu koji je dala u policiji, nasilje je trajalo od samog početka veze, a kada je ona pokušala da ga napusti odlučio je da je otme.

Prve dve godine nesrećnoj ženi noga je bila vezana za krevet. Kako je rekla, u početku joj je dozvoljavao da ima kontakt sa porodicom, ali samo u njegovom prisustvu i mogla je da kaže samo ono što joj je on dozvoljavao.

Da bi je dodatno zaplašio, pretio joj je da će ubiti njenog sina iz prethodne veze.

Prema lokalnim medijima, žrtvi je povremeno bilo dopušteno da napusti kuću u društvu Oskara R., ali je morala obrijati glavu i oblačiti se kao muškarac.

Osumnjičeni je određen pritvor od 60 dana dok se istraga nastavlja.

Njemu preti od dve do šest godina zatvora, a žrtva smatra da je to malo za torturu koju je doživela.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi