PLANSKI SU ŽELELI DA OSKRNAVE BOŽIJU KUĆU Besrmano i bezobzirno: Sveštenik ispred oltara snimao sek*ualne odnose sa dve DOMINO dame!

Sveštenik Travis Klark priveden je u Rimokatoličkoj crkvi svetog Petra i Pavla u Luizijani 30. septembra

Osuđen sveštenik
Osuđen sveštenik , Foto: printscreen

Jedan sveštenik uhapšen je u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je navodno snimao kako u oltaru ima seksualne odnose sa dve domino dame.

Sveštenik Travis Klark priveden je u Rimokatoličkoj crkvi svetog Petra i Pavla u Luizijani 30. septembra nakon što je jedan prolaznik primetio šta se ustvari dešava, pa je pozvao policiju.

Žene su na sebi imale steznike i visoke potpetice, a na mestu događaja pronađene su i seksualne igračke, telefon i kamera postavljeni na stative, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi "Ladbible".

Klark, koji je bio pastir u crkvi od prošle godine, a optužen je za razvrat, navodno je rekao policiji da su žene bile njegovi "gosti i prijatelji".

Mindi Dikon, porno zvezda i domino dama za iznajmljivanje i Melisa Čeng takođe su optužene za ravrat. Prva je 29. septembra objavila na društvenim mrežama da je na putu da upozna drugu domino damu i "oskrnavi Božju kuću".

Mindi Dikon

Nadbiskupija je saopštila da je suspendovala Klarka iz službe dan nakon što je uhapšen.

Klark je pušten iz zavora uz kauciju od 25.000 dolara, a preti mu i kazna od šest meseci i tri godine zatvora ako bude osuđen.

Melisa Čeng

Nadbiskup Gregori Ejmond je potom posetio oltar i izveo ritual kako bi mu vratio svetost.

Članica gradskog veća i doživotna članica crkve Ket Volš rekla je da je oduvek smatrala da je Klark simpatičan i vredan, ali da je njegovo hapšenje uznemirilo članove parohije.

Ni nadbiskupija ni Klark nisu javno komentarisali hapšenje.

- Nije se puno pričalo, oni nekako ćute o tome – rekao je gradonačelnik Perl River, Dejvid Mek Kvin.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi