turista, zadnjica, brisanje, stjuardese
printscren youtube
turista, zadnjica, brisanje, stjuardese, Foto: printscren youtube

 

Bestidni američki turista težak 200 kilograma, koji je u januaru ove godine prisilo tajvansku stjuardesu na letu Los Anđeles- Tajpej da mu obriše zadnjicu i pri tome stenjao i ječao u prisustvu stotinjak putnika nedavno je preminuo na Tajlandu

Neimenovani perverznjak čije ime nije objavljeno osim fotografije ostavio je u januaru nekoliko tajvanskih stjuardesa traumatizovanih kada je tražio da mu pomognu u toaletu, tako što su skinuli gaće i morali da mu obrišu zadnjicu na letovima EVA Air-a-Taipei.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Posle brojnih pokušaja da se Amerikanac obavesti da je na crnoj listi tajavanske avio kompanije i da mu je zabranjen let, dobijena je informacija da je američki skandal majstor preminuo još u martu zbog nepredviđenih komplikacija dok je ležao na plaži na tajlandskom ostrvu Koh Samui.

Inače perverznjak pre svoj smrti rezervisao je kartu za još jedan let EVA Air let iz Tajpeja za San Francisko, a aviokompanija je bezuspešno pokušavala doći do njega tri meseca i saopštiti mu da mu je ubuduće zabranjeno letenje sa njima.

 

Na konferenciji za novinare stjuardeseka EVA Air opisala je kako je ostala psihički traumatizovana nakon što je muškarac - koji je tvrdio da je nedavno imao operaciju na ruci - zamolio ih da mu skinu hlače kako bi mogao da koristi kupatilo.

Potsetimo, stjuardese tajvanske avio-kompanije "EVA er" preživele su horor na letu Los Anđeles-Taojuan zbog putnika Amerikanca teškog 200 kilograma koji ih je malretirao da ga odvedu u toalet, skinu ga i - obrišu mu zadnjicu jer on to sam ne može.

Kuo, jedna od stjuardesa, rekla je na konferenciji za medije da je taj Amerikanac ušao u avion u invalidskim kolicima i odmah počeo da izvoljeva. Tražio je da mu daju tri sedišta kako bi mu bilo udobno. Pošto let nije bio popunjen, taj zahtev su mu ispunili. Međutim, kad je video da su ljubazni i uslužni, postao je odvratan. Kuo je ispričala da je prvo rekao da je povređen i da mora u toalet, i to u biznis klasi, jer je onaj u ekonomskoj premali. A i ne može sam da se skine, pa mu treba pomoć osoblja.

 

Rekla sam mu da mu ne možemo pomoći, ali počeo je da galami. Rekao mi je da odmah odem u toalet i zapretio da će se olakšati na podu aviona", ispričala je stjuardesa. Zato je njih nekoliko pošlo s njim.

 "Kada ga je koleginica skinula, donele smo deku da mu pokrijemo genitalije. Međutim, ljutito me je udario po ruci i rekao da ne želi deku, nego da ga skinem da može u toalet", izjadala se ona.

 

Ali tu nije bio kraj. Kad je završio, pozvao ih je i tražio da mu obrišu zadnjicu! Posle natezanja, Kuo je nevoljno pristala jer nije htela da ga ostavi da sedi u toaletu, a tad je počelo najgore. Navukla je tri para rukavica od lasteksa i počela da ga briše, na šta je on počeo da uzdiše!

 "Počeo je da stenje 'o, dublje, dublje', a kasnije je optužio glavnu stjuardesu da ga nije dobro obrisala i tražio je da ponovi", objasnila je Kuo. Morala je još triput da ga obriše, a onda su mu navukle pantalone.