Zabranjeno voće, adam eva biblija ugriz svađa muškarac žena
Profimedia
Zabranjeno voće, adam eva biblija ugriz svađa muškarac žena

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

I dok "Pornhab" nema hrabrosti da ode dalje od sramežljivog koketiranja s incestom, "Knjiga postanka" sadrži pojedine stvari koje su brutalne i za najveće perverznjake, prenosi Indeks.hr.

Ovo su neke od njih:

"Lot se uspe iz Soara da bi se smestio u planini, a njegove ga dve kćeri pratiše. On se ustvari plašio nastaniti u Soaru i on se smesti u jednu pećinu, on i njegove dve kćeri. Prvorođena reče mlađoj: 'Naš je otac star i nema čoveka u zemlji da dođe k nama prema običaju cele zemlje. Hajdemo! Opijmo vinom našeg oca i lezimo s njim i dajmo jedno potomstvo poteklo od našeg oca.' One opiše vinom svojeg oca te noći, i starija leže s ocem svojim koji ne imade saznanja ni o njenom leganju, ni njenom ustajanju.

No, sutradan, prvorođena reče mlađoj: 'Vidi! Ja sam poslednje noći legla sa svojim ocem. Opijmo ga i ove noći vinom, a ti ćeš leći s njim. Mi ćemo dati život jednom potomstvu poteklom od njega'.

Te noći opet, one opiše vinom svojeg oca. Mlađa ode leći s njim; on ne imade saznanja ni o njenom leganju, ni o njenom ustajanju. Obe kćeri Lotove zatrudnješe od svog oca."

Pre nego što se upustite u još jedno pismo izvučeno iz Biblije, treba da znate ko su glavni likovi. Ukratko, Jakov je stari lik koji je svoju otpremninu za sedam godina službe odlučio da primi ne u novcu, već u ženama. Laban je njegov šef, Lea je njegova ružna kći, Rahela je ona lepša, a "prići k njoj" je najgori eufemizam za seks.

"Posle toga Jakov reče Labanu: 'Daj mi moju ženu, jer se moje vreme navršilo pa bih hteo k njoj'. Laban sabra sav svet onog mesta i priredi gozbu. Ali naveče uzme svoju kćer Leu pa nju uvede k Jakovu, i on priđe k njoj. Laban dade svoju sluškinju Zilpu svojoj kćeri Lei za sluškinju. Kad bi jutro, a to, gle, Lea! Tada Jakov reče Labanu: 'Zašto si mi to učinio! Zar te ja nisam služio za Rahelu? Zašto si me prevario'? Laban odgovori: 'U našem mestu nije običaj da se mlađa udaje pre starije. Završi s njom ovu ženidbenu nedelju, a onda ću ti dati i drugu, za drugih sedam godina službe kod mene'. Jakov pristane: navrši onu ženidbenu nedelju".

Ako vam je nejasno zašto Jakov nije uočio razliku između dveju, očito različitih kćeri, Lea je navodno nosila veo. A ako vam je promakla poenta na kraju priče o nezgodnom šefu, Jakov se toliko nameračio na Rahelu da je zbog tog seksa bio spreman da odradi još sedam godina napornog rada. Ono što niko ne zna je što je za vreme seksa radila Zlipa.

Ako tražite ono mesto u Bibliji u kojoj je Bog ljut zbog onog što radite sa svojom spermom, onda je naredna priča kao stvorena za vas.

"Tada reče Juda Onanu: 'Priđi k udovici svoga brata, izvrši prema njoj deversku dužnost i tako očuvaj lozu svome bratu!' Ali Onan, znajući da se seme neće računati kao njegovo, ispuštaše ga na zemlju kad god bi prišao bratovoj udovici, tako da ne dade potomstva svome bratu. To što je činio uvredilo je Jahvu, pa i njega pogubi."

U svakom slučaju, Onan ima pomalo zbunjujuće prioritete. Nema problema s tim da seksualno opšti s bratovom udovicom, ali liniju je iz nekog razloga odlučio da povuče kod ejakulacije. Ovo nećkanje i besmisleni principi očito su zasmetali i Bogu koji je "zamračio" kad je uvideo da ga dotični "ispušta na zemlju". I dok bi drugi samo preokrenuli očima na par kapi sperme na zemlji, Bogu je ovo očito bila kap koja je prelila čašu.

Ovo su još neke priče koje su zapisane u Bibliji.

"Kad je Juda opazi, pomisli da je bludnica, jer je bila pokrila lice. Svrati on k njoj i reče: 'Daj da ti priđem!' Nije znao da mu je nevesta. A ona odgovori: 'Šta ćeš mi dati da uđeš u mene?' 'Spremiću ti jednu kozu od svog stada', odgovori on."

U ovoj skraćenoj priči valja znati da je ova prekrivenog lica Tamara. Ista ona Tamara zbog koje je nastradao Onan, a Onan je, verovali ili ne - Judin sin.

Solomonova "Pesma nad pesmama" spada među najperverznije sadržaje iz "Knjige postanka". Evo nekoliko primera:

"Dragi mi je moj stručak smirne što mi među grudima počiva... Tvoje su dve dojke kao dva laneta, blizanca košutina, što pasu među ljiljanima... Ustani, severnjače, duni, južni vetre, duni nad vrtom mojim, neka poteku njegovi mirisi. Neka dragi moj dođe u vrt svoj, neka jede najbolje plodove u njemu... Tada dragi moj promoli ruku svoju kroz rupu: nutrina moja ustrepta od njega... Stas je tvoj kao palma, grudi su tvoje grozdovi... Ja sam zid i grudi su moje kule: tako postadoh u očima njegovim kao ona što nađe smirenje."

Uglavnom, ako niste shvatili, ovo je pesma o seksu, grudima i još nečim. Ovo za "rupu", nema potrebe da razjašnjavamo, znamo da ste shvatili.

Komentari (5)

Jelena

24.10.2017 21:54

Fuuujjj!!! Očigledni incesti i svašta drugo, odvratno ali ne i začuđujuće! Vernici i kad rade najgore stvari, misle da ih Bog čuva jer se mole!

nedjo

25.10.2017 00:12

vrlo zanimljivo

ŠOJKE

25.10.2017 04:57

P R I M I T I V N O!

acomurija

25.10.2017 13:58

Ovo je tek nastavak nastranosti Starog zaveta, pocetak je tek: Adam pravio sinove sam sa sobom (svojim rebrom), drugi i treci covek ubili jedan drugog, pa imao 5-toro dece - sa SVOJOM MAJKOM, koja mu je zapravo OTAC! Eva je jedina zena "na svetu" do Kainovih cerki. A nastavak jos gori: braca su "na raspolaganju" imala samo sestre, i ostarelu babu...

momazver

25.10.2017 23:41

@acomurija - Bile su 2 žene na svetu Eva i LILIT!