Zatvor
Alo!/Vladimir Marković
Zatvor

Alo!/Vladimir Marković

Zatvor, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Zatvorenicima u kosovskim zatvorima biće uskoro dozvoljeno da rade i izvan kruga zatvora

* To će im biti omogućeno na osnovu administrativnog uputstva 

* Očekuje se da će Ministarstvo pravde Kosova uputstvo potpisati sledeće nedelje, prenosi RTK

Generalni direktor Kosovske korektivne službe, Nehat Tači, u intervjuu za „Ekonomia Online“ najavio je da će sledeće nedelje putem administrativnog uputstva neki zatvorenici imati priliku da napuste zatvore u osam sati ujutru, rade u privatnim kompanijama i uveče se vrate u u zatvor.

Pročitajte još:

 

„Zatvorenici koji koriste pogodnosti odlaska kući za vikend, a koji ne krše unutrašnja pravila Kosovske korektivne službe mogu biti deo zatvora otvorenog tipa. Oni koji se tretiraju u zatvoru otvorenog tipa čekaju da se negde od sledeće nedelje potpiše administrativno uputstvo da se svima njima dozvoli rad napolju, odnosno moći će u 8 ujutru da izađu iz zatvora, da rade u nekoj privatnoj kompaniji i da se uveče vraćaju i spavaju u zatvoru“, rekao je on.

Kada je 13. država povukla priznanje Kosova, NAJMOĆNIJI ČOVEK SVETA kontaktirao je Vučića! U trenutku smo shvatili sve...

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 25.08.2019. 22:10 - 25.08.2019. 22:21 Gosti emisije Hit tvit koja se emituje na TV Pink su ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i Lider LSV-a i predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije Nenad Čanak.

Tači je rekao da je u toku nekoliko projekata rehabilitacije i resocijalizacije zatvorenika.

Zatvorski krug, zatvor

Alo/ Vladimir Marković

Zatvorski krug, zatvor, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Dodao je da ima različitih profila gde bi mogli da rade, u oblasti poljoprivrede, stolarstva, IT sektora... gde zatvorenici mogu da završe različite poslove da bi bili pripremljeni da nakon izlaska iz zatvora budu deo društva.

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

dejan

26.08.2019 11:54

svaka cast....sta je uredjena drzava,mnogo dobrih stvari mozemo da naucimo od nasih komsija.