NIŠTA OD POVEĆANJA! Upravo saopštena strašna vest!

Stiglo saopštenje iz Privredne komore.

Novac, isplata, šalter
Novac, isplata, šalter, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

* Kosovo je, uz Moldaviju, najsiromašniji politički entitet u Evropi. Bruto domaći proizvod je tek 6,3 milijarde evra, ili 3.400 evra po glavni stanovnika

* Narod jedva preživljava, a takse koje su Albanci uveli dodatno otežavaju život

* Dugo je najavljivano povećanje plata u javnom sektoru, ali izgleda da od toga neće biti ništa

Stalno povećanje plata u javnom sektoru utiče na konkurentnost privatnog sektora, zbog čega su u Privrednoj komori Kosova protiv povećanja zarada, uprkos izbornim obećanjima političara.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Milo NATO paktu namenio poklon koji će uvrediti svakog Srbina! Zbog Đukanovićevog terora besni cela Crna Gora!

Iako izborna kampanja zvanično još nije počela, političari, u trci za svaki glas, kako se to i očekivalo, obećavaju povećanje plata u javnom sektoru pozivajući se na Zakon o platama koji je stupio na snagu početkom godine, piše Indeksonline.

 

Predsednik Privredne komore Kosova Berat Rukuća je rekao da stalni rast plata u javnom sektoru utiče na konkurentnost privatnog sektora.

Kosovo
Kosovo, Foto: Dejan Briza

„Apsolutno smo protiv povećanja plata. To nije samo pitanje budžeta, već i dalje povećanje plata ima direktan uticaj na konkurentnost privatnog sektora,“- ističe Rukuća.

On je dodao da privatni sektor na Kosovu, koji se smatra promoterom ekonomskog rasta i otvaranja novih radnih mesta, ne uspeva da sledi trend rasta plata koji je prisutan u javnom sektoru.

Pre 10 godina je posetio našu zemlju, a sada donosi razornu poruku predsedniku Vučiću! Sve se rešava!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 09.09.2019. 07:40 Pre deset godina Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Mediji prenose da će Dmitrij Medvedev doći Srbiju * Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi