Klinički centar u Prištini, Ortopedija
screenshoot/Koha
Klinički centar u Prištini, Ortopedija

screenshoot/Koha

Klinički centar u Prištini, Ortopedija, Foto: screenshoot/Koha

Tri od četiri operacione sale na Ortopedskoj klinici su zatvorene od strane Sanitarne inspekcije, jer je procenjeno da ne ispunjavaju minimalne tehničko-sanitarne i higijenske zahteve za pružanje medicinskih usluga.

PROČITAJ JOŠ:

Sale su zatvorene na nedelju dana, a na klinici će moći da se primaju samo hitni slučajevi, uglavnom oni povređeni u saobraćajnim nesrećama.

Džemail Selmanaj, koji radi kao ortoped na Klinici, rekao je da su uslovi tužni.

Poznato kakvo nas vreme čeka u najluđoj noći! Najava 3 poznata meteorologa će vas iznenaditi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.11.2019. 19:24 Ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine! sneg, Beograd, ljudi, ulice, vreme, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predstojeća zima u Srbiji biće dosta toplija nego lani, a snega i "debelih minusa" nema ni na vidiku, najavljuju meteorolozi. Prema njihovim rečima, ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine.

- Sanitarni inspektori suspendovali su rad tri operacione sale zbog loših uslova, poput pojave buđi i plesni. I dalje operišemo u jednoj sali. Imamo velikih teškoća na poslu, zbog čega zakazujemo operacije i u 7 sati uveče. Prekinuli smo sve selektivne slučajeve. Ovih dana se radilo jer je bilo mnogo nesreća - rekao je.

BONUS VIDEO: