ALO! RAZOTKRIVA PODMUKLU IGRU ŠIPTARSKE CRNE TROJKE Tači, Haradinaj i Veselji lobiraju u Hagu, Srbima spremaju nešto najpakosnije do sada!

Sud za zločine na Kosovu u periodu od 1998. do 2000. neće suditi samo nekadašnjim teroristima za njihove zločine, pa Priština uz pomoć kongresmena Engela namerava da se procesuiraju srpski građani

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Genocid, ratna odšteta... Prištinske vlasti već duže vreme pričaju o osnivanju tribunala u kojem bi trebalo da se sudi Srbima za navodne zločine na Kosmetu, ali s obzirom na to da pomenuti sud ne bi imao nikakvu težinu bez međunarodne podrške, Veselji, Tači i Haradinaj su smislili drugačiji plan.

 

 

Pomenuta krvava trojka namerava da iskoristi Specijalni sud za Kosovo u Hagu, koji već ima mandat za procesuiranje zločina na KiM u periodu od 1998. do 2000, ali uprkos tome što su u Srbiji svi smatrali da će se taj sud baviti zločinima OVK, baviće se, kako su iz Haga
naveli za „Alo!“, svima:

PRIŠTINA UNOVČILA OBMANE Sve Albanke koje prijave da su ih silovali Srbi dobijaju doživotnu penziju: Masovno se prijavljuju, od laži napravili unosan BIZNIS!

 

„Ne možemo da komentarišemo ništa u vezi sa optužnicama, ali ono što bismo želeli da razjasnimo jeste da će se Specijalni sud ima nadležnost za zločine protiv humanosti, ratnih zločina i drugih zločina po kosovskom zakonu u periodu od januara 1998. do decembra 2000. Sud ima jurisdikciju za zločine počinjene ili na teritoriji Kosova ili protiv osoba sa teritorije Kosova. Sud ima jurisdikciju isključivo nad individuama koje su navodno počinile zločine, a ne nad bilo kojom grupom ljudi“, navodi se u odgovoru Specijalnog suda na upit „Alo!“ da li će Sud procesuirati samo bivše pripadnike OVK ili može goniti i druge ljude, uključujući i državljane Srbije.

OVK teroristi
OVK teroristi, Foto: EPA

Ne treba zaboraviti nedavno saslušanje u Vašingtonu pred Kongresovim odborom za spoljne poslove kojem predsedava poznati albanski lobista Eliot Engel, koji je tada naveo:

- Oslobodilačka vojska Kosova nije bila savršena i činila je zločine, ali su većinu zločina počinile srpske snage - naveo je tada Engel.

ALBANAC PLJUNUO NA SRPSKE SUZE Priština kreće u novi prljavi napad: "Vaš genocid će postati stvarnost"

 

Naravno, Priština namerava da u Hag ugura pre svega generale Đelića, Dikovića Stojanovića.. kao i još, kako se nezvanično navodi, više od 500 vojnika, civila i ofi cira, koje Srbija nikada ne bi izručila kada bi ih Priština tražila, ali ako bi njihovi slučajevi koje je Euleks prebacio Prištini nekako preuzeo Specijalni sud za zločine na Kosovu Beograd bi se ponovo našao pod jakim međunarodnim pritiskom da ih izruči.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dača
  12/05/2019 - 21:55
  Pa zar do sada nisu sudili samo Srbima?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi