PRIŠTINA GORI, EUFORIJA NA ULICAMA! Stigli im ratni drugovi, otkriće joj bistu, kada vidite čija će glava biti na njoj RAZBESNEĆETE SE!

Juče stigao i Bil Klinton.

Ramuš Haradinaj, Bil Klinton, Foto: Facebook printscreen

Bivša predsednica tzv. države Kosovo Atifete Jahjaga, koja je pozdravila i dolazak bivšeg predsednika SAD, Bila Klintona, na Kosovo susrela se sa bivšom sekretarkom SAD-a, Madlen Olbrajt, koja je tu istim povodom.

Olbrajtova je došla u posetu Kosovu, gde se obeležava 20 godina ulaska NATO-a u južnu srpsku pokrajinu. Nju je uz zagrljaje i poljupce, srdačno dočekala Jahjaga, čime se i pohvalila na svom Instagram profilu.

- Ponosna sam što dvadeset godina nakon oslobođenja pozdravljam bivšu državnu sekretarku SAD-a Madlen Olbrajt - jednu od najmoćnijih zagovornica naše slobode i nezavisnosti. Odlučnost i posvećenost Olbrajtove da se zaustavi genocid na Kosovu i da se vrati sloboda i nada ugnjetavanom narodu bili su ključni za budućnost našeg naroda. Sekretarka Olbrajt, koja nije imala kompromise u nasilju koje je Miloševićev režim vršio na Kosovu, došla je na Kosovo koje neguje vrednosti kojima je odana - sloboda, demokratija, tolerancija i mir - stoji u opisu slika sa Olbrajtovom.

U Prištini će danas u 11 sati na centralnom trgu Albanci održati miting povodom 20 godina od ulaska NATO trupa na Kosovo.

U 14 sati najavili su "šetnju za slobodu", koja će da ide do Trga Olbraj, gde će biti otkrivena i bista bivšoj američkoj sekretarki.

U 15 sati će se povorka Albanaca i Amerikanaca okrenuti ka Bulevaru Bila Klintona, u blizini Klintonove statue.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi