KOLJAČ SRBA VIĐEN NA KOSOVU! Slagalica se završava, hrvatski zločinac obučava Šiptare za novu "Oluju", dobio POLA MILIONA da ih spremi za rat!

Opasne namere Albanaca iz Prištine.

Ante Gotovina
Ante Gotovina, Foto: Profimedia

Da li se na Kosovu sprema novi pogrom po principu "Oluje"? Ovu tezu dodatno potkrepljuje činjenica da je Tuđmanov general Ante Gotovina pre 7 dana viđen u Prištini!

Kako se saznaje Ante Gotovina viđen je na Kosovu i Metohiji i to sa visokim zvaničnicima takozvanog Kosova i to baš pre nego što će britanska ambasada u Prištini izdati preporuku njenim građanima da ne putuju na Kosovo.

- Gotovina ima čvrste kontakte sa zvaničnicima u Prištini i nije nemoguće da se sprema neko zlo, jer gde je on obično Srbi izvuku deblji kraj - otkriva izvor sa Kosova.

Vojska Kosova
Vojska Kosova, Foto: AP/Visar Kryieziu

- Niko ne zna koliko se Gotovina zadržao na Kosovu i šta je tačno radio, ali je odavno poznato da je bio umešan čak i u formiranje takozvane Vojske Kosova - kaže nam naš izvor i dodaje da sa Gotovinom čvrste kontakte održavaju i Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Beograd pominje opasnost od nove "Oluje" kako bi upozorio međunarodnu zajednicu da Srbija takav scenario na Kosovu neće dozvoliti.

- Međunarodna zajednica je u obavezi po rezoluciji Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da garantuje bezbednost - rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, ako međunarodne snage ne mogu da garanutuju bezbednost onda će se Srbija naći "pred upitom i velikom dilemom", kao i u vreme "Oluje" - kako da reaguje.

- Srbija ako reaguje onda ulazite u sukob sa KFOR-om, onda se tu postavlja i pitanje regionalne stabilnosti - rekao je Dačić.

Podsetimo srpski mediji pisali su da je Ante Gotovina, Tuđmanov general koji je 1995. godine komandovao genocidnom akcijom "Oluja" u kojoj je ubijeno 2.000 i proterano više od 250.000 Srba, sa šefovima OVK pripremo detaljni operativni plan za napad na sever Kosova i Metohije.

Prema tadašnjim navodima i srpske tajne službe došle su do šokantnih saznanja da Gotovina aktivno učestvuje u planiranju vojno-policijske akcije kojom bi trebalo da osvoi sever Kosova i etnički očistiti tamošnje Srbe!

Za ovoj prljavi posao, kako se tvrdilo, kosovski premijer je Gotovini iz crnog fonda isplatio 500.000 evra u kešu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi