Aleksandar Vučić, Ričard Grenel
Tanjug
Ričard Grenel

youtube printscreen

Ričard Grenel, Foto: youtube printscreen

On je u intervjuu televiziji "Newsmax", rekao da su "neki takozvani stručnjaci" pritisnuli dve strane da razgovaraju samo o političkim pitanjima, prenosi portal Kosovo online, pozivajući se na prištinske medije.

"Odlučili smo da se uključimo jer postoji duga istorija sa toliko stručnjaka, takozvanih stručnjaka, koji su ih samo gurnuli u političke probleme, zanemarujući ekonomske", rekao je Grenel.

On je dodao da su mladima na Kosovu i u Srbiji potrebni rad i nada.

Aleksandar Vučić, Ričard Grenel

Tanjug

Aleksandar Vučić, Ričard Grenel, Foto: Tanjug

"Kada sam razgovarao o problemima mladih na Kosovu i poslovnoj zajednici, kao i u Srbiji, bilo je jasno da žele ekonomski razvoj, žele nova radna mesta, žele nadu", rekao je on.

Grenel je sporazumu postignutim u aviosaobraćaju nazvao istorijskim, rekavši da je potpisan prvi put posle 21 godinu.

Kako se navodi, Prištinu će u Vašingonu zastupati Hašim Tači i Avdulah Hoti, a Beograd predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

 

Komentari (3)

deda

23.06.2020 22:09

Ja imam resenje za njihov problem.Neturajte nos u tudje zadnjice resavajte svoje probleme jer ih imate isuvise.

Djekson

24.06.2020 07:28

Ameri od kada ste na Kosovu Pa što im ne gradite Fabrike Dovedite vaše Gigante Otvarate radna mesta Što ne gurate kapital u Kosovo Nego ga ispumpavate sa Kosova I doveli do Siromaštva A ovamo imamo Rešenje Doduše neki Kosovari imaju radna mesta Valjajuci i Kotrljajuci Belo

neregistrovan

24.06.2020 10:36

Sve je ovo umotanu u oblandu,kao ekonomski razvoj,mladi a u stvari ako mi prihvatimo taj sporazum kosovo postaje samostalno i to je prvi korak priznanja te lazne drzavice.Pametno predsednice i bez ikakvih potpisa.