Izbori na Kosovu
Tanjug
Izbori na Kosovu

Tanjug

Foto: Tanjug

On je na Fejsbuku objavio da Priština ima zvaničan izveštaj međunarodnih posmatrača za izbore 6. oktobra, "u kojem se jasno kaže da su kosovski Srbi zastrašivani, ucenjivani i da im je prećeno kako bi dali svoj glas određenoj političkoj stranci, u ovom slučaju Srpskoj listi", prenela je "Koha".

Takođe, on tvrdi da su isto metodom obezbeđeni glasovi kosovskih Srba koji žive u Srbiji.

Poznato ko će biti novi premijer Kosova! Podeljena ministarstva, ne piše nam se dobro!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:47 - 13.10.2019. 16:56 Pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova finalizirali su nacrt koalicionog sporazuma po kojem su podelili najvažnije resore, prenosi prištinski Gazetablic.

"Tužilaštvo ima dovoljno zakonskih osnova da pokrene krivičnu istragu protiv ilegalnog obezbeđivanja ovih glasova i u slucaju današnjeg trovanja u CIK-u da zatraži od nadležnog suda da ovu političku stranku proglasi neustavnom", kaže Čoroli, prenosi Kosovo onlajn.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Komentari (1)

reciprocitet

13.10.2019 22:54

Naravoučenije: isti recept koristiti na srpskim izborima: šiptarske listiće iz Preševa, Bujanovca i Medvedje proglasiti kandećim i iritirajućim koji izazivaju alergiju srpskim članovima komisija za prebrijavanje glasova te prema tome NEVAŽEĆIM.