Kosovo
EPA/Đorđe Savić
Kosovo

EPA/Đorđe Savić

Kosovo, Foto: EPA/Đorđe Savić

Osnovni sud u Prištini raspisao je poternicu protiv četvorice bivših kosovskih policajaca.

Prištinski Zeri prenosi da se traga za Radetom Radosavljevićem, Draganom Radojevićem, Milanom Jovanovićem i Dejanom Vukašinovićem zbog navodnog krijumčarenja robe.

 

Kako se navodi, postoji osnovana sumnja da su od 2011. godine optuženi Radosavljević, Radojević i Jovanović zloupotrebili službeni položaj i optuženi su za krijumčarenje razne robe ilegalnim putevima iz Srbije na Kosovo i obrnuto.

Vučić iz Njujorka alarmirao narod: Neću da vas lažem, situacija je jako teška!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.08.2019. 19:43 Uključio se uživo iz SAD Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Predsednik Aleksandar Vučić javio se uživo iz Njujorka da građnima Srbije saopšti kako su protekli razgovori sa američkim zvaničnicima. On se juče sastao sa državnim sekretarom Majkom Pompeom, a danas i sa zamenikom njegovog pomoćnika Metjuom Palmerom i izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom.

Tužilaštvo, kako piše Zeri istražuje neka krivična dela, a sud je nalog za hapšenje četiri bivša kosovska policajca izdao 2. avgusta.

TAČI POKRENUO SPECIJALCE! Prešli su granicu! IMAJU DOZVOLU DA UBIJAJU!

NOVA DRŽAVA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA! Diplomatska nota stigla na VIDOVDAN, Dačić se pre tri meseca sreo sa najvišim zvaničnicima!

PANIKA U PRIŠTINI! Predsedniku Vučiću će danas biti izložen TAJNI AMERIČKI PLAN za Kosovo

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!