UBICA ANGAŽOVAO POZNATOG ADVOKATA! Potplaćivao SUDIJE PO SVETU, sada brani Albanca kojeg je obučavala CIA! Traži ga i Albanija, šurovao sa Euleksom!

Od kako je glavni optuženi za ubistvo 12 Srba kod Podujeva 2001, Fljorin Ejupi, doveden u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića, usledila je žestoka reakcija Prištine koja je dobila internacionalne razmere.

Fljorim Ejupi
Fljorim Ejupi, Foto: printscreen

List navodi da je Ejupi, koji boravi na relaciji Nemačka-Albanija-Kosovo i ima dugačak i ozbiljan kriminalni dosije, prijavio nemačkoj policiji predsednika Srbije zbog navodno lažnih navoda o njegovoj umešanosti u ubistvo Ivanovića.

List podseća da je Ejupi, između ostalog, osuđen na 40 godina zatvora za bombaški napad na autobus "Niš ekspresa" kod Podujeva nakon čega ga je sud Unmika pod patronatom Euleksa oslobodio 2009. godine, kao i da je osumnjičen za ubistvo vojnika NATO i pripadnika KPS u martu 2004. godine.

Ima dobre kontakte s kriminalnim krugovima, osim na Kosovu, i u Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Advokat Mahmut Haljimi, koji je bio njegov branilac kada je protiv Ejupija 2006. podignuta optužnica za bombaški napad na autobus "Niš ekspresa", izjavio je da je Ejupi obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Olivera Ivanovića, što, kako tvrdi, nema veze sa istinom.

Podseća i na neslavnu prošlost advokata koji je i na Kosovu i u Albaniji poznat po brojnim slučajevima vezanim za umešanost u korupciju.

Haljimi je rekao za Srbiju da je kriminalna država, a inače je bio pod istragom u Albaniji zbog davanja mita, korupcije, dok je javno kao savedok u Hagu priznao da je potplaćivao za presude.

Jedan od poslednjih slučajeva kada je bio predmet istrage vezan je za slučaj navodne umesanosti sudije Euleksa Frančeska Florija u korupciju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi