Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović
Alo
Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović

Alo

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

"Odakle tolika bliskost sudije Stepanovića sa dojučerašnjim rukovodiocima MUP? Čak im je i na rođendanske proslave išao. Mislim, nemam ništa protiv, svako može da se druži sa kim želi, ali čudi malo ta bliskost", napisao je Vladimir Đukanović, član predsedništva SNS.

Naime, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović se vrlo dobro poznaje sa Dijanom Hrkalović i Slavišom Kokezom i nije nimalo slučajno što ga je predsednik Fudbalskog saveza Srbije na saslušanju označio kao čoveka koji ga je savetovao da ni za živu glavu ne ide na poligraf.

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović

Alo

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

O tome najbolje svedoči fotografija koja je nastala 2018. godine, a koju je „Alo!“  ekskluzivno objavio, na rođendanu Hrkalovićeve u Borči, a kome su sve troje prisustvovali i koja svedoči o intimnoj atmosferi koja je vladala na tom skupu.

Na fotografiji se vidi kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu u pripitom stanju, a na pomenutom događaju ne samo da je bio prisutan i Kokeza već je sedeo za istim stolom sa njima. Za istim stolom sedeli su i Nebojša Stefanović, tadašnji ministar policije, i Dejan Kovačević, načelnik UKP-a. Na istoj proslavi bio je i Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan, Miloš Vazura!

Pročitajte još: