"ŠIK" HARA SRBIJOM! Obaveštajne strukture upalile CRVENI ALARM! Šiptari rasporedili svoje snage po Nišu i Vojvodini!

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA došao do zabrinjavajućih podataka.

Kosovo, Hašim Tači
Kosovo, Hašim Tači, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

* Obaveštajna služba tzv. Kosova pojačala je svoje aktivnosti

* Glavni cilj je vrbovanje naših građana

* Jedan od zadataka je provokacija vlasti u Beogradu

Kako je saopšteno iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, ŠIK, obaveštajna služba nepostojeće države Kosovo (zvanično rasformirana 2008, ali i dalje aktivna - jedan od šefova bio je i Kadri Veselji), pojačala je svoje aktivnosti ne samo na teritoriji južne srpske pokrajine već i u celoj Srbiji.

POSLEDNJA VEST Haradinaj nije u avionu! OPSADNO STANJE na aerodromu!

Glavni cilj je vrbovanje naših građana, a sama akcija finansira se iz inostranstva, pre svega iz Albanije, Švajcarske i Velike Britanije.

Kosovo
Kosovo, Foto: AP/Darko Vojinović

Ovu opasnu obaveštajnu službu formirala je albanska služba ŠIŠ, koja je naslednik Sigurimija. Tokom NATO agresije na SRJ i kasnije, ŠIK je uglavnom uklanjao rivale Hašima Tačija i bavio se nabavkom oružja za terorističku organizaciju OVK. Pre same agresije, pripadnici ŠIK-a su uglavnom ucenjivali i zaplašivali stanovništvo albanske nacionalnosti koji nisu podržavali teroriste OVK.

U to vreme, na čelu ŠIK-a bili su Azem Sulja, koji je Tačijev ujak, Kadri Veselji, Džavit Haljiti i drugi moćnici koji i danas kontrolišu organizovani kriminal.

 

ŠIK godinama zajedno sa pojedinim stranim obaveštajnim agencijama, pre svih MI6, ima aktivnosti u celoj Srbiji. Jedan od zadataka je provokacija vlasti u Beogradu ne bi li izazvali sukobe, ali to im ne polazi za rukom. Zato su svoje aktivnosti usmerili na vrbovanje stanovništva u celoj Srbiji.

SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU! Milan Lađević ispričao šta proživljava Vučić, njegov brat, deca, sin Danilo! "To bre nije normalno, dajte bre ljudi"!

 

Ovo je nešto što je poslednjih godina bila jedna od važnih aktivnosti te službe, pa su njeni pripadnici često nalazili ljude koji su na svojim adresama u Srbiji prijavljivali njihove agente i za to dobijali novac, kupovali su i stanove u Nišu i okolini, ali i u Vojvodini.

Vrbovanjem i stvaranjem mreže svojih saradnika u celoj Srbiji imaju za cilj ne samo da prošire svoje kriminalne aktivnosti već i da preko pojedinaca i grupa utiču na ishod predstojećih izbora u Srbiji kako bi mogli da stvore uticaj na vlast, koji sada nemaju, ali i da izazivaju ekonomsko urušavanje i socijalne nemire.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA došao je do ovih podataka, a prosledio ih je nadležnim službama, pa verujemo da će shodno tome planovi ŠIK-a i drugih stranih obaveštajnih agencija biti osujećeni. Naše obaveštajne strukture odlično rade svoj posao, iako su malobrojne u odnosu na strane agenture koje pokušavaju da nam naude.

Bonus video

Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ПРОФЕСОР
  23/07/2019 - 14:22
  Надлежни хитно да истраже и утврде колико Шиптара има пријављених на Карабурми и колико су им наводни станодавци узели евра за ову услугу која им омогућава да роваре по Србији и друге привилегије.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi