Kosovo
Dejan Briza
Kosovo

Dejan Briza

Kosovo, Foto: Dejan Briza

* Britanski ambasador u Prištini pozvao je građane Kosova da na predstojećim prevremenim izborima ne glasaju za kriminalce

* Postizanje sveobuhvatnog sporazuma sa Beogradom od presudne je važnosti za budućnost Kosova

* Smatra da Priština treba sama da donosi odluke

„Često vidim osobe sa političke scene, protiv kojih su podignute optužbe, kako nastupaju sa patriotskim izjavama i tada svi zaboravljaju ono što je ranije učinio i kažu ’ti si legenda‘. To nije u redu", rekao je Rori O‘Konel za prištinsku televiziju T7, a preneo portal „Kosovo onlajn“.

Kad je ovo rekao Angela nije mogla da se suzdrži! Plakala od smeha (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 27.08.2019. 10:05 Kada je Tramp izjavio da mu je "Nemačka u krvi", Angela Merkel nije mogla se suzdrži. Angela Merkel, Donald Tramp, Foto: Printskrin Na okupljanju predstavnika sedam najmoćnijih zemalja sveta u francuskom Bijaricu, Donald Tramp je sada već tradicionalno privlačio najveću pažnju medija.

Britanski ambasador koji odlazi smatra i da Priština sama treba da donosi odluke, a ne da umesto nje to radi međunarodna zajednica.

Prema njegovoj oceni, postizanje sveobuhvatnog sporazuma sa Beogradom od presudne je važnosti za budućnost Kosova.

Britanski ambasador je ponovio da ne podržava razmenu teritorija kao rešenje i dodao da „ni međunarodna zajednica ne podržava tako nešto“.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!