Nazvao Vjosu Osmani debelom, pa onda smislio najgluplji izgovor ikada!
alo.rs
Vuk Jeremić, Foto: Twitter/Vjosa Osmani

Silja tvrdi da je govorio o mentalnoj debljini, nakon što je Osmani izjavila da je u izjavio u kojoj napada Samoopredeljenje izmanipulisana od strane DSK.

„Na sastanku koji sam sinoć imao sa prijateljima iz Rašića kod Peći neko je iz konteksta izvadio deo moje izjave o vršiocu dužnosti predsednice Vjosi Osmani. U delu videa rečenica u kojoj sam nazvao Osmani glupom poništava se čitav kontekst moje izjave. Ja sam njenu debljinu objasnio kao metaforu mentalne debljine, aludirajući na njenu raniju izjavu u kojoj je rekla da je bila izmanipulisana od strane DSK kada je napala Samoopredeljenje.“- naveo je Slija.

On je istakao da se u njegovom rodnom mestu Dukađiniju osobi kojom možete manipulisati i koja veruje tuđim obmanama, kaže da je glupa.

Naglasio da se kao otac dvoje dece, Lise i Gerti, trudi da im svakodnevno bude primer u borbi protiv svake vrste nasilja.

„Oni koji me poznaju znaju da ljude ne procenujem po njihovom fizičkom izgledu. Imam dobre prijatelje koji su izgubili udove u ratu pa nikome ko je zlonameran po ovom pitanju neću dopustiti da pogrešno tumači moje izjave.“-kaže Sija.

On je radi korektnog izveštavanja i izbegavanja daljih nesporazuma oko jučerašnje izjave uputio izvinjenje Osmani.

„Izvinjavam se Vjosi Osmani zbog ove neprijatnosti, nadajući se da će imati razumevanja za činjenicu da je moja izjava izvučena iz konteksta od strane zlonamernika. Zalažem se za korektnu kampanju i pozivam sve prijateljske medije da budu pažljiviji i korektniji u prenošenju izjava koje ne pogađaju samo političare i kandidate za poslanike, nego i njihove porodice“, naveo je Silja.

BONUS VIDEO