Bojan Božović
printskrin/First Channel
Bojan Božović

printskrin/First Channel

Bojan Božović, Foto: printskrin/First Channel

Kosovski mediji objavili su danas vest da je Srbin Bojan Božović pristupio Pokretu Samoopredeljenje, i dodaju da je već bio član, prvo DSK, a zatim i DPK, kao i da je optužen za pedofiliju.

Još jedna država povukla priznanje Kosova!

AUTOR: Alo.rs/Kurir.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.11.2019. 11:30 - 22.11.2019. 12:12 Udarna vest! Kosovo, Foto: printscreen Republika Nauru sa Pacifika je 17. država koja je povukla priznanje Kosova i Metohije. AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 22.11.2019. 10:35 - 22.11.2019. 11:28 Glasački listići iz Srbije su otrovani u Prištini!

Božović je na Fejsbuk profilu potvrdio da je pristupio pokretu koji vodi Aljbin Kurti, a koji je, prema dosadašnjim rezultatima CIK osvojio najviše glasova na izborima 6. oktobra.

Međutim „Reporteri“ postavlja pitanje ko je Božović i dodaje da je reč o bivšem novinaru koji je postao poznat prošle godine kada je pretio samoubistvom u centru Prištine zbog raskida ugovora o radu sa Kosovskim telekomom, gde je radio 7 meseci, a kako je i utvrđeno ugovorom.

Podsećaju i da su mediji u Beogradu izveštavali da je Božović priveden u Srbiji zbog sumnje da je pravio pornografske video snimke maloletnika na internetu, što je on odbacio tvrdeći da je to montirala BIA.

„Oktobra 2014, rekao sam albanskim medijima da sam od 2011. do 2014. radio za službu bezbednosti Kosova. Zato me država Srbija smatra izdajnikom i zbog toga me progone“, izjava je Božovića koju je tada dao.

Božović je 2017. napustio DSK i pridružio se Demokratskoj partiji Kosova iz koje je „očigledno“ izašao da bi se pridružio Aljbinu Kurtiju, navode „Reporteri“.

 

List Bota sot je 2017. godine pisao je o Božoviću povodom njegove najave da se pridružuje DPK uz komentar da će se bivši agent Kosovske obaveštajne agencije Božović pridružiti toj stranci.

Božović je tada na Fejsbuku izrazio spremnost da „doprinese“ mestu gde živi.

"Sutra u 10:00 potpisaću svoje članstvo u PDK-u, u sedištu PDK-a u Prištini. Kao bivši novinar, a sutra kao političar nastaviću da dajem svoj doprinos Kosovu i građanima ove zemlje“ napisao je tada Božović.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (1)

sara

22.11.2019 14:37

U svakoj zemlji ima kukolja, koji zbog ličnih interesa, prodaju svoju dušu!!!.